Video Tutorial: Jailbreak iPhone, iPad/iPad 2 si iPod Touch pe iOS 4.3.3 folosind jailbreakme.com 3.0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z7CIMEZ-41I[/youtube]

Astazi comex a reusit sa lanseze solutia de jailbreak numita jailbreakme.com astfel ca toti posesorii de iDevices o pot folosi. Doar pentru tableta iPad 2 solutia de jailbreak este limitata la iOS 4.3.3 deoarece comex nu a reusit inca sa rezolve problemele de compatibilitate cu vechile versiuni ale sistemului de operare. saurik nu recomanda folosirea acestei solutii de jailbreak deocamdata deoarece el sustine ca aceasta nu este stabila si va cauza multe probleme posesorilor de iDevices.

jailbreakme.com 3.0 este compatibil cu urmatoarele versiuni. Unde vedeti mentionat iOS 4.3 – 4.3.3 trebuie sa stiti ca orice versiune a iOS dintre cele 2 mentionate este compatibila.

  • iPad1: 4.3 – 4.3.3
  • iPad2: 4.3.3
  • iPhoneGS: 4.3 – 4.3.3
  • iPhone4: 4.3 – 4.3.3
  • iPod touch 3g: 4.3, 4.3.2, 4.3.3
  • iPod touch 4g: 4.3 – 4.3.3

Revin si va spun ca jailbreakme.com 3.0 functioneaza pe iPad 2 NUMAI daca aveti iOS 4.3.3. Pentru a folosi aceasta solutie de jailbreak trebuie sa aveti un terminal activat, adica trebuie sa aveti acces la sistem deoarece este nevoie de Safari pentru a implementa jailbreak-ul. Activarea o faceti folosind cartela de telefonie a operatorului pe care este codat terminalul vostru. Daca terminalul este factory unlocked atunci activarea o puteti face cu orice cartela.

Pasul 1

Deschideti Safari pe terminalul vostru si accesati www.jailbreakme.com.

Pasul 2

Dupa ce se incarca pagina apasati butonul Free apoi pe iconita Install pentru a incepe procesul de jailbreak.

Pasul 3

Asteptati ca solutia de jailbreak sa fie implementata si Cydia sa fie instalata. Dupa terminarea acestor procese tableta voastra ar trebui sa fie jailbroken si utilizabila.

Jailbreak-ul este untethered deci nu va trebui sa refaceti jailbreak dupa ce resetati tableta.