Video: Iata ce jocuri vor Lansa EA Games si Chillingo in aceasta vara

Vara aceasta se anunta multe lansari de la marii producatori de jocuri pentru iOS iar cei de la TouchArcade au avut ocazia de a testa cateva dintre titlurile pe care EA Games si Chillingo urmeaza sa le lanseze pe piata. Vorbim despre 4 jocuri noi lansate de cei 4 producatori, unele sunt continuari ale unor versiuni vechi insa toate sunt interesante si cu sigurnata toate vor atrage anumite genuri de gameri. Eu unul abia astept sa testez One Man Army si apoi Need for Speed 2 Shift Unleashed.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JTekpIKtn4Q[/youtube]

Need For Seepd 2: Shift Unleashed cred ca nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare. Versiunea ce va fi lansata de EA Games va avea nu mai putin de 40 de masini si va fi disponbila exclusiv pe platforma iOS. Pe partea grafica ne putem astepta la schimbari importante insa daca grafica nu va fi 1080p atunci eu consider ca Real Racing 2 ramane in continuare un joc de top pentru iPad 2, cel putin.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3C3yyZvSvaA[/youtube]

One Man Army: Chain Reaction se vrea a fi un tower defense game dar cu un mic “twist”. In locul clasicelor turnuri de atac avem un singur om care sta in spatele unei mitraliere si omoara tot ce ii iese in fata. Desigur ca arma poate fi schimbata si pe masura ce apar NPC-uri noi apar si tot felul de arme noi. Eu sunt fan al jocurilor tower defense si abia astept sa il testez.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9s_-C1wyb2w[/youtube]

Dream Track Nation side swype racer care pare a fi destul de interesant insa este adresat doar unei anumite categorii de gameri. N-as putea spune ca m-ar convinge sa il cumpar insa  astept sa vad versiunea finala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H1kcruB1XD0[/youtube]

Anomaly Warzone Earth este versiunea pentru iOS a unui joc disponibil deja pentru Mac OS X. Practic aveti controlul asupra unui convoi armat pe care trebuie sa il ghidati printr-un oras in care diversi soldati incearca sa va distruga masinile. Conceptul este interesant si pe Mac OS X a avut deja foarte mult succes deci dezvoltatorii se asteapta sa aiba parte de acelasi lucru si in App Store.