Prima Pagina Apple Operatorii de telefonie mobila reduc preturile pentru iPhone 4

Operatorii de telefonie mobila reduc preturile pentru iPhone 4

Avand in vedere ca Apple nu a lansat un nou model al terminalului iPhone in aceasta vara, vanzarile terminalelor trebuie sustinute prin anumite reduceri. Multi utilizatori aflati in cautarea unui smartphone se gandesc sa achizitioneze un iPhone 5 deci nu vor fi tentati de un iPhone 4 aflat acum la vanzare. In aceasta idee operatorii de telefonie mobila au inceput sa faca oferte interesante pentru terminalele iPhone 4. Vodafone a redus cu 100€ pretul terminalelor iPhone 4 si ofera dispozitivul gratuit in cazul anumitor contracte semnate pe o perioada contractuala de 2 ani.

Mai multi operatori europeni au preluat exemplul celor de la Vodafone si au refacut ofertele pentru terminalele iPhone 4 insa din pacate acelasi trend nu a ajuns si in Romania unde Orange, Vodafone si Cosmote vand terminalul la exact aceleasi preturi. In concluzie, daca va intereseaza sa cumparati un iPhone 4 iar preturile din Romania vi se par piperate atunci apelati la “ruda din strainatate” pentru ca acolo veti gasi mai mult ca sigur o oferta buna.

 • cond0r

  @zaone uita-te ce oferta au facut cei de la Orange Austria.

  De ex la acest abonament: iphone 4 costa 199 euro iar Samsung SII 1 euro.
  (iPhone-ul o sa coste 1 euro la abonament abia in iarna, sau poate la alt ab cu optiuni extra).
  https://www.orange.at/Content.Node/tarife/supernet-6000/

 • Cumva iPhone 4 e premium si Samsung Glaxy S II e mainstream.

 • asa s-ar zice:))

  nu cred ca are relevanta pretul iphone-ului la abonament, aici il poti lua gratis la un abonament de 100 de euro, cu 60 de euro la ab de 60 etc. Operatorul isi ia banii din plata ta lunara, este ca si cum l-ai lua in rate de la ei. In germania stiu ca de cand s-a lansat au fost astfel de oferte, incepand de la 1 euro.

 • CalinC

  Zaone,cind am citit titlul m-a trecut un fior pe sira spinarii…:))),dar apoi m-ai linistit sind ai specificat ca doar operatorii din celelalte tari,deci la noi o sa fie asa probabil din iarna incolo…;(((

 • Pe iPhone nu am nici o problema, doar la iPad 2 din pacate..