Prima Pagina Apple Safari pentru iOS ar putea permite folosirea de addon-uri

Safari pentru iOS ar putea permite folosirea de addon-uri

Addon-urile extind functionalitatea unui browser web permitandu-ne sa efectuam actiuni care in mod normal ar fi imposibil de realizat. Firefox permite folosirea de addon-uri, Chrome/Opera la fel iar Safari inca din iulie anul trecut are implementate extensiile. Extensiile sunt ca addon-urile insa sunt disponibile doar in versiunea pentru desktop a Safari dar se pare ca vor ajunge si in versiunea pentru terminale mobile. Screenshot-ul de mai sus pare a fi fost facut pe versiunea pentru iPad a unei versiuni beta a iOS 5 si acolo avem infatisata o extensie numita Safari File Downloader care cel mai probabil ne-ar permite sa descarcam fisiere direct in terminalele noastre.

Desigur ca de la un screenshot si pana la ceva real este cale lunga insa eu unul as fi extrem de multumit daca Apple ar permite utilizarea de extensii pentru Safari pentru iOS. Sunt sigur ca daca ar permite acest lucru atunci foarte multe extensii ar fi disponibile si Safari s-ar transforma intr-un browser foarte util, mai ales pe tableta iPad. Totusi deocamdata vorbim doar despre zvonuri insa ideea in sine este extrem de interesanta.

 • crixalis

  Sa fie add-on de genu flash player, ADBlock si esti bazat 😀

 • Vise, flash never.

 • B06DAN

  Acea poza cred ca e din cydia.

 • Ionut !

  A2a poza e cu Tweak-ul din Cydia ! Daca ne uitam atenti deasupra iconitei e iconita Activator-ului ! 🙂

 • Asta nu inseamna ca nu ar fi adevarata totusi. Intr-adevar povestea in sine pare prea frumoasa pentru a fi adevarata.

 • Ionut !

  Da , normal ! La cine nu i-ar placea sa poate sa descarce fisiere direct in terminale ? 🙂 Sa fie mai generosi cei de la Apple ?:)))

 • alex

  Ar fi foarte tare dar cred ca sunt doar vorbe si speculatii(care de altfel circula cu duiumu’ in ultimul timp). apropo stie cineva daca e vreun tweak in cydia pt asa ceva,si daca da cum se numeste?

 • Toma Cristian

  Nu poate fi adevarata atata timp cand la toate versiunile de beta ale iOS 5 sunt modificate texturile la on/off, (cadrul colturi rotunde la ios 5 si nu dreptunghi, iOS4)

 • B06DAN

  @alex cauta safari download manager in cydia in repo bigboss parca.