Un iPhone 4 supravietuieste unei caderi de la o distanta de 2 mile

8

iPhone 4 a fost prezentat de multi drept fiind cel mai fragil terminal iPhone lansat vreodata de catre Apple. Carcasa de sticla din partea din spate si ecranul de sticla se crapa destul de usor asa ca aveti grija cum anume va folositi terminalele pentru a nu va trezi in situatia de a va schima componentele exterioare. Cei de la CNN prezinta o poveste care reda terminalului iPhone 4 o parte din onoarea pierduta in fata utilizatorilor deoarece in reporaj ni se prezinta povestea unui terminal iPhone 4 scapat de la 2 mile inaltime de catre o persoana pornita sa faca skydiving.

McKinney, who first submitted this story on CNN iReport, the user-generated news site, said he’s not sure when the phone slipped out of his pocket during his fall from the plane. He was in a rush to “get out the door” (of the plane), he said, and forgot to zip the pocket of his baggy skydiving pants, which are designed to be loose-fitting so they catch air and slow him down as he falls from the sky. The iPhone had protective gear of its own — an Incipio-brand phone case that was broken after the fall but still was on the phone.

Dispozitivul era protejat de o carcasa Incipio care s-a crapat in momentul in care terminalul iPhone 4 s-a lovit de acoperisul unei case insa impreuna cu ea s-au crapat si ecranul si carcasa de sticla ale terminalului. Barbatul caruia i-a cazut terminalul a avut norocul de a il gasi si a constatat cu uimire ca putea sa faca si sa primeasca in continuare apeluri pe el. Aparent dispozitivul a fost gasit folosind probabil functia Find My iPhone deoarece GPS-ul era activ si inca functiona desi ecranul era crapat si aproape inutilizabil.

E greu de spus cata realitate exista in spatele unor povesti de genul aceasta in Apple castiga cel mai mult la capitolul imagine.