Un iPhone 4 supravietuieste unei caderi de la o distanta de 2 mile

iPhone 4 a fost prezentat de multi drept fiind cel mai fragil terminal iPhone lansat vreodata de catre Apple. Carcasa de sticla din partea din spate si ecranul de sticla se crapa destul de usor asa ca aveti grija cum anume va folositi terminalele pentru a nu va trezi in situatia de a va schima componentele exterioare. Cei de la CNN prezinta o poveste care reda terminalului iPhone 4 o parte din onoarea pierduta in fata utilizatorilor deoarece in reporaj ni se prezinta povestea unui terminal iPhone 4 scapat de la 2 mile inaltime de catre o persoana pornita sa faca skydiving.

McKinney, who first submitted this story on CNN iReport, the user-generated news site, said he’s not sure when the phone slipped out of his pocket during his fall from the plane. He was in a rush to “get out the door” (of the plane), he said, and forgot to zip the pocket of his baggy skydiving pants, which are designed to be loose-fitting so they catch air and slow him down as he falls from the sky. The iPhone had protective gear of its own — an Incipio-brand phone case that was broken after the fall but still was on the phone.

Dispozitivul era protejat de o carcasa Incipio care s-a crapat in momentul in care terminalul iPhone 4 s-a lovit de acoperisul unei case insa impreuna cu ea s-au crapat si ecranul si carcasa de sticla ale terminalului. Barbatul caruia i-a cazut terminalul a avut norocul de a il gasi si a constatat cu uimire ca putea sa faca si sa primeasca in continuare apeluri pe el. Aparent dispozitivul a fost gasit folosind probabil functia Find My iPhone deoarece GPS-ul era activ si inca functiona desi ecranul era crapat si aproape inutilizabil.

E greu de spus cata realitate exista in spatele unor povesti de genul aceasta in Apple castiga cel mai mult la capitolul imagine.

8 COMENTARII

  1. hai sa va zic si eu o povestioara…..am avut unul care arata mai rau ca asta ..a fost pur si simplu dat de beton intentionat cu toata forta “”nervi de copil cu bani””eu lam luat de pe jos nici bateria nu am mai gasito era facut absolut praf…lam desfacut i-am luat placa de baza lam pus in unul codat nou si acum am un newerlock pe care il folosesc de 6 luni…intre timp a mai cazut si in un pahar de bere dar merge ca nou….

  2. tocmai astazi am auzit,referitor la materialele pe care le foloseste Apple,renunta tot mai mult la diferitele plastice pt mai multa siguranta a device-uri-lor,unii dintre voi a-ti obseravat ca unele dintre ele au carcasa de aluminiu,tocmai pt aceasta siguranta…

  3. Daca ala facea skydiving si ii scapa telu in capu cuiva? Precis era geamu intact! Victima nu ma intereseaza… iese din calcul 🙂

  4. eu zic ca este destul de rezistent din propia experienta acum doua zile eram pe bicicleta ascultand muzica la un moment dat m am ridicat in picioare si telefonul(iphone 4 )a cazut din buzunar precizez ca nu avea husa sau bumper sinu a avut nici o zgarietura si merge perfect in continuare .

  5. mie de cind mi-a cazut acum 2 saptamini din mina,butonul de silent nu mai face figuri,inainte trebuia sa-i gasesc o pozitie ca sa ramina pe silent…:))))

  6. pai normal ca mai functiona dupa cadere daca decat s-a avariat decat carcasa …. ce daca nu se mai vede nimic pe ecran ,nu mai merge tel ?