LowLockBattery si Corner-Volume – 2 noi tweak-uri disponibile in Cydia

LowLockBattery este un tweak interesant lansat ieri in Cydia care modifica modul in care este afisata bateria in lockscreen atunci cand terminalul este conectat la o sursa de energie si se incarca. De regula bateria ocupa o mare parte din LockScreen atunci cand terminalul se incarca iar tweak-urile care afiseaza informatii in lockscreen devin inutilizabile. LowLockBattery vine sa rezolve aceasta problema prin coborarea logo-ului bateriei aflate la incarcat astfel incat orice tweak sa poata afisa normal informatii in lockscreen. Observati in imaginea de mai sus ca bateria este lipita de slider bar iar daca avem un tweak in LockScreen acesta poate afisa linistit informatiile acolo. LowLockBattery este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul ModMyi.

Corner-volume este un tweak lansat in acelasi repo ModMyi care aduce pentru posesorii de iDevices posibilitatea de a schimba locatia animatiei care apare atunci cand modificam nivelul volumului iDevice-ului nostru. Stiti ca atunci cand modificati volumul dispozitivului vostru apare o animatie in mijlocul ecranului care se modifica in functie de butonul de volum apasat. Corner-volum modifica pozitia acestei animatii mutand-o in partea dreapta jos a ecranului pentru a o face mai putin invaziva. Tweak-ul functioneaza pe baza de MobileSubstrate deci va consuma resurse asa ca instalarea sa nu este chiar atat de recomandata. Corner-volume este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi.

1 COMENTARIU

  1. dar un tweek care sa-mi afiseze cand vreau eu ca nu mai am baterie desii telefonul meu este incarcat nu exista ? ma mai zapacesc astia sa le dau telefonul sa se joace si mi-e aiurea sa-i refuz si mai bine le zic ca nu am baterie :))