Prima Pagina Apple Samsung renunta la colaborarea cu Anymode pentru clonele Smart Cover

Samsung renunta la colaborarea cu Anymode pentru clonele Smart Cover

6

Aseara va spuneam ca Samsung a aprobat pentru vanzare o serie clone ale huselor Smart Cover fabricate de catre o companie coreeana numita Anymode. Respectivele carcase purtau marca accesoriilor verificate si aprobate de catre Samsung insa astazi compania anunta ca ea nu are nici o legatura cu aceste carcase. Samsung sustine ca producatorul carcaselor a alaturat acel logo imaginilor de prezentare fara acordul Samsung iar respectivele accesorii ar fi fost testate de catre companie dar nu au fost aprobate pentru a fi vandute.

As a general practice, Samsung Electronics reviews and approves all accessories produced by partners before they are given the “Designed for Samsung Mobile” mark.

In this case, approval was not given to Anymode for the accessory to feature this official designation. We are working with Anymode to address this oversight and the product has already been removed from the Anymode sales website. The product has not been sold.

Este greu de spus daca Samsung a validat sau nu acele accesorii, acum in mijlocul acestui scandal da vina pe Anymode si este cert este ca respectivele carcase nu vor fi vandute prin magazinele Samsung. Smart Case-urile sunt clone ale Smart Cover-urilor companiei Apple si in ultima zi Samsung a fost din nou acuzata de copierea unor produse ale companiei din Cupertino desi legatura dintre Samsung si carcase a fost facuta prin logo-ul companiei si legatura de rudenie dintre presedintii ambelor companii. In concluzie, Samsung incearca sa scape “basma curata” din tot acest scandal insa probabil cei de la Cupertino nu vor uita prea curand acest scandal.