Prima Pagina Apple iTunes 10.4 lansat de catre Apple

iTunes 10.4 lansat de catre Apple

Dupa Mac OS X Lion, Apple a lansat si versiunea 10.4 a programului iTunes special pentru noul sistem de operare. Noua versiune a programului aduce optiunea de a fi folosit in fullscreen pe Mac OS X Lion si desigur suport pentru Cocoa pe 64 de biti plus imbunatatiri ale functionalitatii si ale UI-ului. Pentru iOS 5 Apple a lansat iTunes 10.5 deci vom mai vedea cateva update-uri pentru iTunes pana in toamna cand versiunea 10.5 va fi disponibila pentru utilizatorii de Mac OS X si Windows.

You can now use iTunes with OS X Lion’s new Full-Screen App capability, which allows you to use iTunes and other apps without distractions. Navigate between all your full-screen apps with a simple gesture.

Puteti instalat iTunes 10.4 de pe site-ul Apple sau direct din calculatorul vostru. Nu cred ca aceasta noua versiune a iTunes afecteaza posibilitatea de a face jailbreak insa daca nu doriti sa riscati atunci asteptati o confirmare de la MuscleNerd ca totul este in regula.

 • Share it please!

 • catanzaro27

  Pt cei cu Windows iTunes 10.3.1 spune ca e versiunea curenta.

 • Atunci descarca de pe site la ei.

 • catanzaro27

  Done that dar ma gandesc ca de vreme ce nu apare update in iTunes nu o fi absolut necesar update-ul.

 • Tigris Regalis

  Nu are “suport” pentru Cocoa, ci este scris în Cocoa, fiind printre ultimele aplicații Apple care astfel se aliniază în sfârșit cu restul aplicațiilor cu care vine Mac OS X Snow Leopard și, mai nou, Lion.