Video: SBFloatingIcons adauga efecte 3D pentru inconitele din Springboard folosind accelerometrul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BVcBGtet-Aw[/youtube]

SBFloatingIcons este un nou tweak pentru iDevice-uri lansat chiar in cursul noptii trecute in Cydia. Acest tweak aduce cateva efecte noi pentru iconitele din Springboard si vorbim despre efecte 2D si 3D implementate utilizand accelerometrul dispozitivelor noastre. Dezvoltatorul prezinta in clipul de mai sus cele 3 efecte: scalarea aplicatiilor in 3D si rotirea iconitelor cu efect 2D si 3D utilizand accelerometrul. Efectul poate fi vazut doar cand miscam dispozitivul nostru deci daca il tineti pe loc nu veti observa absolut nici o modificare.

Din punctul meu de vedere SBFloatingIcons este inutil si ofera o serie de efecte nu chiar atat de frumoase. Daca va intereseaza sa folositi acest tweak atunci trebuie sa scoateti 1.99$ din buzunar si sa il achizitionat din Cydia din repo-ul BigBoss.

SBFloatingIcons is a tweak that takes advantage of your device’s accelerometer and puts it into action by using it to deliver 3D and 2D effects right on your SpringBoard.

SBFloatingIcons has already built-in a few effects presets from which you can choose from such as: 3D Icon Rotation, 3D Scaling and 2D Rotation.

You WILL be amazed of how different your device is going to feel!

No new icons are added to your homescreen. Configure options from your Settings app.