Video tutorial: Cum sa instalezi aplicatia Facebook pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eFqU4UJGJzs[/youtube]

     Cei de la TechCrunch au facut marea descoperire si au anuntat ca aplicatia Facebook pentru iPad a fost descoperita in interiorul aplicatiei pentru iPhone. V-am prezentat cateva imagini cu aplicatia in acest articol insa acum a venit momentul sa va incat cum anume puteti instala aplicatia in terminalul vostru. Practic tot ce trebuie sa faceti este sa instalati aplicatia Facebook pentru iPhone din App Store insa trebuie sa fie ultima versiune adica 3.4.4. Dupa ce ati instalat-o aveti 2 optiuni, fie utilizati iFile pentru a face modificarile fie utilizati un calculator. In clipul de mai sus am demonstrat intreaga procedura folosind aplicatia iFile pentru iPad si totul a decurs cat se poate de simplu. Trebuie sa aveti jailbreak pentru a face acest lucru, daca nu aveti jailbreak pe iPad 2 atunci urmati acest tutorial.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a instala aplicatia Facebook pentru iPad :

  1. Instalati aplicatia Facebook 3.4.4 pentru iPhone din App Store.
  2. Folosind iFile sau alt program pentru calculator accesati fisierele de sistem ale tabletei voastre. In cazul ifunbox sau iPhone Explorer este nevoie de conectarea tabletei la calculator.
  3. Dupa ce ati obtinut acces la fisierele de sistem navigati catre User>Applications>Codul aplicatiei Facebook>Facebook.app. Din folderul Facebook.app copiati in calculator fisierul info.plist. Daca aveti iFile atunci editati direct fisierul din tableta.
  4. In fisierul info.plist cautati linia de cod UIDeviceFamily iar sub ea veti vedea afisata valoarea 1. Schimbat valoarea respectiva din 1 in 2 si apoi reporniti tableta.

   Dupa ce reporneste tableta veti avea versiunea pentru iPad a aplicatiei Facebook disponibila pentru voi.