iPhone 5 cu margini curbate si butoane repozitionate prezentat intr-o promotie a unui magazin american

      Aseara au aparut primele schite pentru carcase “dedicate” terminalului iPhone 5 si aflam pentru prima oara cateva informatii foarte interesante despre dispozitiv. Ecran de 4 inch, spate curbat, buton Home mai mare si capacitiv plus repozitionarea butoanelor de volum ar putea fi cateva dintre caracteristicile noului iPhone 5. In ton cu cele prezentate aseara avem o poza facuta chiar ieri intr-un magazin Target din SUA care deruleaza acum o promotie pentru terminale iPhone 4 insa care prezinta un iPhone cu un design usor schimbat.

     Cand spun schimbat ma refer la faptul ca marginile terminalului sunt curbate si butoanele de volum sunt pozitionate in partea dreapta adica exact cum ni se spunea in schitele prezentate aseara. Nu cred ca graficianul care a facut schitele s-a inspirat din carcasele prezentate ieri si spun ca nu cred deoarece materialele promotionale au fost facute cu cateva zile bune inaintea afisarii lor in magazinele Target. Ori vorbim despre o greseala de editare a graficianului nostru ori cei de la Target au publicat fara sa vrea prima imagine cu iPhone 5.

       Avem 2 informatii diferite de la surse diferite care se coroboreaza deci poate ar fi ceva adevarat la mijloc ori poate cei de la Target se gandeau la un terminal Android cand au facut desenul pentru iPhone.

14 COMENTARII

  1. Ma gandesc ca vine cu versiunea 4.3.3 instalata si atunci va fi Untethered. Daca vine cu 4.3.4 pot sa-l aduc la 4.3.3 prin restore cu tiny umbrella ?

  2. iphone-ul din imagine are camera pozitionata in partea dreapta.La Iphone 4, camera e in stanga.
    Marginile sunt putin rotunde, si parca au alta culoare fata de i4.

  3. La culoare nu ne putem “baga” pentru ca e un material promotional facut in Photoshop deci probabil nu reprezinta culorile reale.
    Camera este in exact aceeasi pozitie precum la terminalele actuale.

  4. Sincer sa fiu cred ca daca se intoarce designul de la modelele 3G respectiv 3GS cu spatele rotund bombat va lasa multa lume mirata si va avea de pierdut. Eu unul sincer detest acel aspect si consider ca iphone 4 arata cel mai bine dintre toate modelele de pana acum, deci nu ne putem intoarce la stilul vechi pe Iphone 5. Cred ca un Poll pentru design ar fii foarte util zaone sa aflam parerea utilizatorilor despre cum ar dori sa arate viitorul iphone 5.

  5. Poate ca nu e la fel de atragator designul cu spatele curbat dar e mult mai ok de tinut in mana, iphone 4 are o forma facuta parca pentru a aluneca, plus de asta daca va fi mai subire si cu ecran mai mare cu sigurantza n-o sa semene cu 3gs.Marele avantaj al produselor apple este designul deosebit, nu cred ca ar face rabat de la frumusete 🙂

  6. Stiu ca nu este locul potrivit, dar am o intrebare. Ieri in timp ce vorbeam la telefon verificam trimiterea a doua MMS-uri, cand mi-a aparut “marul” pe fundal negru ( ca si atunci cand deschizi telefonul ). Si-a revenit dupa 30 secunde. Apelul nu s-a intrerupt, ci MI S-AU STERS TOATE MESAJELE. Exista vreo solutie la problema asta ? ( telefonul nu are jb ) Multumesc.