Video: WhatsPad – WhatsApp Messenger ajunge pe iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=16TCwaaeAqs[/youtube]

    WhatsApp Messenger este unaul dintre cele mai populare solutii de instant messaging pentru iDevice-uri si de cateva saptamani bune ocupa primele locuri in topul celor mai achizitionate aplicatii din App Store Romania. Din pacate aplicatia functioneaza numai pe terminalele iPhone nu si pe tableta iPad insa aici intervine WhatsPad. WhatsPad este o aplicatie facuta de un dezvoltator de tweak-uri pentru Cydia si cu ajutorul ei puteti folosind WhatsApp Messenger in modul fullscreen si pe tableta iPad exact precum vedeti in clipul video de mai sus.

     Trebuie mai intai sa instalati WhatsApp Messenger, apoi instalati WhatsPad din Cydia si in final instalati tweak-ul FullForce care este gratuit. Dupa ce instalati FullForce pur si simplu il deschideti si setati aplicatia WhatsApp pe on iar cand deschideti WhatsApp Messenger pe tableta veti observa ca aveti grafica pentru tableta iPad. Foarte multa lume utilizeaza aceasta aplicatie si acum posesorii de iPad pot face acelasi lucru iar inregistrarea se face utilizand un numar de telefon activ pe un iPhone.

      Din pacate in App Store aplicatia WhatsApp Messenger nu apare pe tableta iPad deci trebuie descarcata separat si instalata prin iTunes. WhatsPad va fi disponibila contra unei sume de bani in Cydia in urmatoarele zile.

UPDATE: WhatsPad este disponibila in Cydia

Enables WhatsApp to run on iPad and iPad 2, this works on both Wifi and Wifi+3G models. There are no settings or icons for this tweak, simply purchase and install WhatsApp

Follow me on twitter for update news and more tweaks: (link is below)

 

Thanks to Liviu.