Noi carcase pentru iPhone 5 prezinta un terminal cu ecran mai mare

     Ziua si zvonul pentru iPhone 5 iar astazi am pentru voi cateva carcase noi special facute pentru terminalul iPhone 5. Aceste carcase prezinta acelasi design asemanator cu cel al iPhone 3GS si acelasi buton Mute repozitionat in partea dreapta sub camera terminalului. Nu este prima oara cand auzim despre aceste schimbari deci ar putea fi un sambure de adevar la mijloc avand in vedere ca atatia producatori fac accesorii cu aceleasi specificatii. Cei de la 9to5mac au primit atat carcase de silicon cat si carcase din plastic si ambele au spatele curbat si butonul repozitionat.

     Cea mai interesanta parte a zvonului de astazi are legatura cu marimea dispozitivului care conforma cestor carcase ar urma sa aiba 5 inch lungime si 2.8 inch latime. iPhone 4 are 4.5 inch lungime si 2.31 inch latime deci o diferenta destul de mare in favoarea iPhone 5. Daca aceste carcase sunt adevarate atunci iPhone 5 ar urma sa aiba un ecran de 4 inch asa cum spera foarte multi posesori de iDevice-uri. Cei de la 9to5mac isi sutin sursele si spun ca informatiile in baza carora au fost construite carcasele vin de la persoane din interiorul fabricilor partenere ale Apple.

      Privind carcasele imi vine greu sa cred ca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch dupa atatia ani in care Apple a sustinut ca 3.5 este marimea perfecta. Acesta este doar un zvon si sansele ca el sa fie adevarat sunt mici, as spune eu.