Zvon: AT&T blocheaza concediile angajatilor pentru sfarsitul lunii septembrie

       In fiecare an AT&T blocheaza concediile propriilor angajati intr-o anumita perioada pentru cateva saptamani si pana acum doar in cazul lansarilor terminelelor iPhone a fost impusa aceasta regula. Anul trecut inainte de WWDC aflam ca AT&T blocase concediile angajatilor pentru sfarsitul lunii iunie iar iPhone 4 se lansa pe 24 iuni si anul acesta aflam despre un zvon care spune ca AT&T a blocat concediile pentru sfarsitul lunii septembrie. Zvonul nu este in concordanta cu restul aparute saptamana aceasta care indicau o lansare in prima jumatate a lunii septembrie asa ca ramane de vazut cat de credibil se va dovedi a fi.

Date: Fri, Jul 29, 2011 at 12:27 PM
Subject: Iphone 5 release time
To: Tips@gizmodo.com

I’m an att employee and my boss just announced that vacation requests for the end of september will be denied due to an “event blackout”. Historically the only time they’ve done this was for an iphone release. So we’re looking at the last two weeks of september.

     Desigur ca informatia ar putea fi total neadevarata avand in vedere “valul” de zvonuri aparute in ultimele zile despre iPhone 5 insa daca este adevarata atunci aceea ar fi perioada de lansare a noului terminal. Apple deocamdata nu a anuntat data la care va tine conferinta din toamne pentru prezentarea iOS 5 si iPhone 5 insa teoretic ar trebui sa anunte acest lucru in a doua jumatate a lunii august iar conferinta ar trebui sa aiba loc in prima saptamana a lunii septembrie.

1 COMENTARIU

  1. e posibil ca sa blocheze concediile pt ca daca se lanseaza in prima jumatate a lunii septembrie,in a2a jumatate o sa cam fie iures la magazinele dealer-ilor….:)))