Prima Pagina internet Infografic: Preturile la nivel global pentru internetul mobil

Infografic: Preturile la nivel global pentru internetul mobil

      Abonamentele de internet mobil incep sa devina din ce in ce mai populare in randul clientilor insa aceasta popularitate aduce si o aglomerare a retelei deci o crestere a pretului. In infograficul de mai jos avem reprezentate preturile pentru abonamentele de internet mobil din diverse tari de pe glob. Preturile au fost calculate pentru abonamentele de 2 GB de trafic si puteti observa ca in SUA exista cele mai scumpe abonamente iar in Japonia exista cele mai ieftine. In ceea ce priveste viteza de transfer a datelor, operatorul suedez Telesonaro este cel mai “rapid” din lume oferind cele mai mari viteze de interet mobil. 80Mbps este o viteza pe care unii internet provideri din Romania nu o ofera pentru o conexiune fixa insa in Suedia o puteti obtine pentru o conexiune mobila. Desigur ca un abonament pentru o asemenea conexiune costa 78$ lunar si este limitat la 30GB de trafic insa pentru cei interesati exista optiunea de a il lua.

 • Bogdan C.

  Eu sunt multumit cu ceea ce obtin de la un provider de telefonie mobila si folosesc un iphone4: un cost lunar de 3,72eur cu tva, pentru primii 250MB trafic inclus, cu o viteza de pana la 7.2Mbps, dupa care un trafic gratuit nelimitat, la o viteza limitata de 128 kbps. M-as duce in Finlanda dar ma impiedica conditiile meteo 🙂

 • Mihai R22

  Mie imi Ajung 700 mb pe luna , de la orange la 7.2 mbps..
  Si inca ceva.. La noi este digi , primii 6 gb la 7.2 mbps si dupa nelimitat la 128kbps..

 • Klaudinho

  La cate retele wirless sunt in Mangalia, la abonamentul de 7 eurici de La Orange cu 512 mb nu consum nici macar jumatate pe luna

 • sebastian trinca

  Sunt pe verizon wireless si costa destul de mult internetul pe telefon, dar am servicii de calitate intre timp si sunt multumit.

 • Paul Adrian

  asta e viitorul.am prieteni in retele diferite si deja folosim toti email cu poze atasate in loc de sms.exista viber,facebook si toate au nevoie de conexiune internet.

 • Zduffy

  sa vedeti cosmote-ul cu 21 mbs…. 4 mbs download si 2 upload