Prima Pagina internet Infografic: Preturile la nivel global pentru internetul mobil

Infografic: Preturile la nivel global pentru internetul mobil

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

      Abonamentele de internet mobil incep sa devina din ce in ce mai populare in randul clientilor insa aceasta popularitate aduce si o aglomerare a retelei deci o crestere a pretului. In infograficul de mai jos avem reprezentate preturile pentru abonamentele de internet mobil din diverse tari de pe glob. Preturile au fost calculate pentru abonamentele de 2 GB de trafic si puteti observa ca in SUA exista cele mai scumpe abonamente iar in Japonia exista cele mai ieftine. In ceea ce priveste viteza de transfer a datelor, operatorul suedez Telesonaro este cel mai “rapid” din lume oferind cele mai mari viteze de interet mobil. 80Mbps este o viteza pe care unii internet provideri din Romania nu o ofera pentru o conexiune fixa insa in Suedia o puteti obtine pentru o conexiune mobila. Desigur ca un abonament pentru o asemenea conexiune costa 78$ lunar si este limitat la 30GB de trafic insa pentru cei interesati exista optiunea de a il lua.

emag black friday lista reduceri
 • Bogdan C.

  Eu sunt multumit cu ceea ce obtin de la un provider de telefonie mobila si folosesc un iphone4: un cost lunar de 3,72eur cu tva, pentru primii 250MB trafic inclus, cu o viteza de pana la 7.2Mbps, dupa care un trafic gratuit nelimitat, la o viteza limitata de 128 kbps. M-as duce in Finlanda dar ma impiedica conditiile meteo 🙂

 • Mihai R22

  Mie imi Ajung 700 mb pe luna , de la orange la 7.2 mbps..
  Si inca ceva.. La noi este digi , primii 6 gb la 7.2 mbps si dupa nelimitat la 128kbps..

 • Klaudinho

  La cate retele wirless sunt in Mangalia, la abonamentul de 7 eurici de La Orange cu 512 mb nu consum nici macar jumatate pe luna

 • sebastian trinca

  Sunt pe verizon wireless si costa destul de mult internetul pe telefon, dar am servicii de calitate intre timp si sunt multumit.

 • Paul Adrian

  asta e viitorul.am prieteni in retele diferite si deja folosim toti email cu poze atasate in loc de sms.exista viber,facebook si toate au nevoie de conexiune internet.

 • Zduffy

  sa vedeti cosmote-ul cu 21 mbs…. 4 mbs download si 2 upload