InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G si de ce nu este bine sa o achizitionezi

      Ieri am scris un articol in care va prezentam modul in care este conceputa folia InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G de catre compania Zagg. Puteti observa din nou din imaginea de mai sus ca folia acopera locasul cartelei SIM atunci cand este montata deci nu puteti scoate cartela din tableta decat daca taiati o bucata indeajuns de mare din folie pentru a elibera acea portiune. Un utilizator al acestui site a trimis un email la Zagg intreband despre problema(pe care o avea si el cu tableta sa) prezentata de mine si mai jos aveti raspunsul primit de la compania americana :

“Hello Cute,

Thank you for contacting ZAGG, where we are Zealous About Great Gadgets! My name is Alicia C and I appreciate the opportunity to assist you.

In regards to your email, I am happy to hear that you received your order. The coverages we offer for the Apple iPad 2 will fit both models. The invisibleSHIELD does cover the SIM card slot due to the SIM card should not be removed all the time and only a few times. If you do have to remove the SIM card we do offer the lifetime replacement guarantee through your account on our ZAGG.com website.
Thank you for choosing ZAGG! We appreciate your business.

All the best,”

    Pe scurt, zagg considera ca nu exista nici o problema cu modul in care au gandit ei foliile si daca vrei sa schimbi cartela trebuie doar sa scoti folia, sa o trimiti la ei si vei primi alta noua in schimb. Nu stiu ce parere aveti voi despre raspuns insa din punctul meu de vedere gandirea lor este mai mult decat gresita, ca sa nu spun proasta. Este dificil sa instalezi o folie InvisibleSHIELD pe o tableta iar ideea de a inlocui folia pentru a schimba cartela mi se pare a fi de-a dreptul gresita si ma mir ca Zagg gandeste asa. Ma asteptam sa spuna ca foliile noi sunt taiate diferit insa din cate vad ei isi mentin design-ul prost. Acestea fiind spuse, nu pot sa recomand nimanui achizitionarea unei asemenea folii decat in cazul in care nu scoate absolut deloc, cartela din tableta.

Thanks to Bogdan.

10 COMENTARII

  1. De ce ai vrea sa schimbi simul?
    Simplu – in cazul meu, vreau sa am net si pe tableta si pe laptop! Cum nu pot lucra pe amandoua simultan, nu am nevoie de 2 solutii de net.

    Astfel folosesc un singur abonament de net ( cu simul aferent) pentru mai multe device-uri. Il schimb intre acestea in functie de necesitate – tableta, laptop, alt smartfone, etc

  2. simplu, vor avea folii de ipad2, dar au prea multe de ipad 1 si vor sa epuizeze stocul, sa nu iasa -pe minus. Daca ar spune pe fata acest lucru, nu s-ar cumpara atatea folii. parerea mea.

    @Flop.. cumpara sau nu, o solutie de internet tethering pt ipad si faci hotspot. in cazul asta, poti folosi internetul pe cate device-uri vrei fara grija mutarii sim-ului.

  3. Ce-a mai mare teapa, multa reclama pt o prostie de folie care se dezlipeste pe margini si are efectul de coaja de portocala, nu mai spun ca are o tenta de fumuriu si inchide luminozitatea ecranului.
    Am avut 2 una pe 3g si alta pe 3gs care am tinut-o fix 7 zile.
    Garantia :)))) mare teapa si cu asta.

  4. Carcotasii care au cate 5 cartele prepay de date si una de la RDS pot considera o problema faptul ca Zagg acopera SIM-ul. Din pct meu de vedere pana apare Ipad 3 nu mai scot cartela din Ipad 2.
    Si cand apare…nu ma mai intereseaza ca tai folia. Asa ca …. articolul tau vrea sa fie denigrator ca de obicei. Inca o dovada clara a felului cum faci tu blogging.

  5. Sa inteleg ca daca eu am mai multe cartele si ma deranjeaza faptul ca zagg a facut foliile intr-un mod prost ar trebui sa ii laud? Sa laud un produs prost? Sa il recomand oamenilor? Daca ideea de a cere un produs facut cum trebuie care sa nu-mi limiteze posibilitatea de a accesa toate functiile produsului este proasta atunci te rog sa ma scuzi ca te-am facut sa pierzi cateva minute din viata citind articolul. Articolul meu nu e denigrator pentru zagg. Daca tu vinzi folii si nu mai cumpara lumea de la tine atunci e altceva. Articolul aduce in atentia oamenilor o problema cu care se vor confrunta daca vor sa scoata cartela din tableta dupa ce pun folia.
    Pentru restul celor care considera ca un produs pe care au dat banii ar trebui sa functioneze fara probleme si fara modificari articolul cred ca prezinta cat se poate de clar modul in care face zagg foliile.

  6. salut, stiu ca sunt oftop. dar as avea si eu o intrebare. am achizitionat de curand un ipad 2 3g si am observat ca in partea de sus unde este receptorul 3g, partea aceea neagra, mai aproape de jack este ca o crestatura, pare o lovitura, este normal?