Samsung amana lansarea Samsung Galaxy Tab 10.1 in Australia din cauza proceselor cu Apple

     Povestea lansarii Samsung Galaxy Tab 10.1 in Australia este putin cam complicata si a inceput acum cateva zile cand aflam ca lansarea Samsung Galaxy Tab 10.1 a fost amanata in Australia. A doua zi Samsung anunta oficial ca nu va amana lansarea din Australia ci pe cea din SUA pentru ca incheiase un acord cu Apple prin care se obliga sa nu lanseze tableta acolo pana la terminarea proceselor intentate de catre Apple. Ieri Samsung revine asupra ultimei declaratii si anunta ca amana lansarea Samsung Galaxy Tab 10.1 in Australia din cauza proceselor intentate de catre Apple in acea tara.

Postponement of Samsung GALAXY Tab 10.1 Media Launch Event
11th August 2011
In light of the current legal proceedings by Apple Inc. against Samsung Electronics Australia, Samsung regrets to announce it will be postponing its media launch event, scheduled for 11th August 2011, for the Samsung GALAXY Tab 10.1.

Samsung will announce a new date for the GALAXY Tab 10.1 media launch event as soon as practicable.

       In final acest dute-vino al Samsung a rezultat intr-un anunt oficial de amanare a lansarii tabletei, asa cum anuntase un purtator de cuvant al Apple in ziua de luni. Apple si Samsung au incheiat un acord prin care Samsung se obliga sa nu lanseze produsele in respectivele piete pana la incheierea disputelor legale dintre cele 2 companii iar Apple se obliga sa plateasca despagubiri daca pierde procesele intentate. Problema este ca birocratia ar putea duce la o rezolvare tarzie a proceslor iar Samsung va avea mult de pierdut prin amanarea lansariia cestor tablete. In final Apple a castigat prima batalie, ramane de vazut cum se va descurca in urmatoarele.