Prima Pagina Apple Apple ar fi lansat o noua versiune a Magic Mouse

Apple ar fi lansat o noua versiune a Magic Mouse

      Aseara Apple a scos din magazinul sau online produsul Magic Mouse si toata lumea credea ca Apple va renunta la comercializarea unuia dintre cele mai faimoase produse ale sale. La scurt timp dupa retragerea produsului altul a aparut insa noul produs are alt cod de identificare in magazinul online ale Apple.  Deocamdata nimeni nu stie cu certitudine ce aduce noua versiune a acestui mouse insa se presupune ca Apple a introdus o noua versiune a dispozitivului care a fost special conceputa pentru noile gesturi disponibile in Mac OS X Lion.

      Apple a schimbat deja desenele de pe butoanele tastaturilor Mac-urilor in ideea de a usura munca utilizatorilor care nu stiau cum pot obtine acces la LaunchPad si Mission Control folosind tastatura. Aseara multi s-au gandit ca Magic Mouse-ul va fi inlocuit de Magic Trackpad insa Apple nu are sa fie in acelasi gand asa ca puteti achizitiona posibila noua versiune a Magic Mouse pentru 69$/€ din magazinele Apple din SUA/Europa sau pentru peste 350 RON din Romania.

 • 350 RON pentru un mouse. chiar si pentru standardele Apple e exagerat.

 • El costa 200 lei in SUA, 240 in Europa si 350 in Romania. Acum stie toata lumea ca Apple ia europenii drept prosti dar parca preturile astea din Romania sunt putin prea exagerate.

 • Lucian

  Cel mai nasol si obositor mouse!

 • florinhfv

  mi se pare ieftin acest mouse,tinand cont ca este din platina si placat cu pietre pretioase 🙂

 • Clau

  ce va mirati atat de pretul mouseului??? cand un mouse Razer ajunge si la 700 ron

 • DomnulAvocat

  @Clau : ai dreptate ! Si arată si oribile !
  Ah si încă o chestie ! Un Magic Mouse ajunge si la 200 lei sigilat daca știi unde sa Cauti si nu te arunci ca “android-ul “!!! De departe este cel mai superb mouse ! Nu dețin unul dar am umblat pe unul ! Pentru mine trackpad-ul de pe Mac este ideal !

 • mi-am luat magic mouse cu 250 ron si nu m mai desprind de el. mai ales acum cu noile gesturi de pe lion. pentru un mouse care are atasat o suprafata multitouch deasupra , 69$ sunt o nimica toata.
  PS: ca sa va faceti o parere despre viteza de raspuns a mouse-ului , eu ma joc counter strike cu el.

 • Mihai
 • Blitzkrieg

  @Mihai aia e copita de vaca