Prima Pagina aplicatii Apple lanseaza Xcode 4.1.1

Apple lanseaza Xcode 4.1.1

      Apple a lansat Xcode 4.1 impreuna cu Mac OS X Lion acum cateva saptamani insa multi dezvoltatori de aplicatii pentru iOS s-au plans de faptul ca au avut probleme cu instalarea aplicatiei. A fost nevoie de ceva timp pentru ca Apple sa actualizeze aplicatia insa iata ca incepand de astazi avem Xcode 4.1.1 disponibil in Mac App Store iar principala noutate adusa se refera la repararea bugurilor care cauzau probleme la instalare. Xcode 4.1.1 este disponibil prin intermediul Mac App Store pentru toti utilizatorii sub forma uneia plicatii gratuite.

      Pentru a publica in Mac App Store o aplicatie facuta cu Xcode este nevoie de un cont de dezvoltator la Apple care costa 99$ anual.

This is a delta update to Install Xcode.app that fixes the “Installation Alert” to quit iTunes. You do not need to re-run the installer if you already have Xcode 4.1 for Lion successfully installed, as the included tools are unchanged in this update.

Pretul initial:
Nume:
Xcode

Gratuit

s

Developer: iTunes S.a.r.l.
Categoria: Developer Tools


Descriere: Xcode provides everything developers need to create great applications for Mac, iPhone, and iPad. Xcode 4 has been streamlined to help you write better apps. It has unified user interface design, coding, testing, and debugging all within a single window. …


Dimensiunea aplicatiei este: 3027.0 Mb


 

 • Unlock

  Si ce face adta?

 • Mihai B.

  Cine are idee care sunt cerintele hardware si software minime/recomandate pentru a dezvolta aplicatii pentru iOS? Este obligatoriu sa ai un MAC?
  Deasemenea, cat dureaza si care sunt pasii pentru a obtine un cont de dezvoltator care sa iti permita sa postezi o aplicatie in AppStore. Multumesc anticipat pentru un raspuns cat mai detaliat.

 • Da, e obligatoriu sa ai un Mac pentru ca Xcode exista doar pe Mac. Pentru inregistrare ca dev intri aici : http://developer.apple.com/

 • Mihai B.

  Multumesc mult Zaone. Poti ruga te rog un dezvoltator de aplicatii iOS sa imi dea cateva informatii mai detaliate?