Prima Pagina Apple Apple lanseaza iTunes 10.5 beta 5 si Xcode 4.2 beta 5

Apple lanseaza iTunes 10.5 beta 5 si Xcode 4.2 beta 5

    Pentru noul iOS 5 beta 5 Apple a lansat si iTunes 10.5 beta 5 care permite dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS sa instaleze fara probleme noul sistem de operare. Aceasta noua versiune a iTunes este necesara pentru a face sincronizarea si backup-ul terminalului vostru asa ca trebuie sa o instalati dupa iOS 5 beta 5. Desigur ca Apple ofera aceasta versiune a iTunes numai prin portalul dedicat developerilor asa ca daca nu aveti un cont acolo nu aveti cum sa descarcati aplicatia/programul in momentul de fata.

     Impreuna cu iTunes 10.5 beta 5 avem si Xcode 4.2 beta 5, o noua versiune a programului care permite dezvoltarea aplicatiilor pentru iOS. In aceasta versiune Apple a rezolvat o parte dintre bugurile versiunilor precedente iar descarcarea noiului program se poate face tot din portalul dedicat developerilor.

 • Silviu S

  Off topic: Zao, am o intrebare! De ce oare nu mi se afiseaza in iTunes la “Purchased” nici o aplicatie?! In iunie cand s-a lansat optiunea asta in iTunes imi mergea fara probleme si imi afisa toate aplicatiile achizionate. Dar acum nu mai merge. Daca dau click pe Books nu ma lasa.
  Oare ii posibil sa am prea multe aplicatii achizitionate si se incarca mai greu sau de ce? Ai idee?
  Mai are cineva problema asta?

 • La mine apar toate fara probleme. Ai incercat sa cauti vreuna?

 • iR@z

  Exact problema ta Silviu o am si eu.
  Vreau sa fac o reinstalare acum la iTunes, dar nu cred ca o rezolv.

  http://i.imgur.com/qfewA.png

 • Silviu S

  Nu am cum sa caut. Numai Search Store ii disponibil si imi cauta in App Store. Exact cum ii apare lui iR@z imi apare si mie. Si am incercat si pe iTunes 10.4 si pe iTunes 10.5 beta(mai multe versiuni). Nu stiu care e faza. Multumesc oricum