Video: Orbit – un nou stand pentru terminale iPhone

     Orbit este un nou proiect ce asteapta finantare pe site-ul kickstarter.com si este in sine un accesoriu pentru terminale iPhone care permite utilizarea terminalului in cele mai diverse conditii. Orbit este format dintr-o componenta fixa care se ataseaza terminalului iPhone cu ajutorul unei ventuze si are la un capat o bila care permite folosirea accesoriului ca si stand pe o masa, in pat sau oriunde altundeva. De aceasta componenta fixa putem atasa una mobila care are la un capat o ventuza ce permite fixarea terminalului pe orice suprafata dura astfel incat terminalul vostru sa stea fix intr-o pozitie in care in mod normal nu l-ati putea utiliza.

With two opposing suction cups swiveling around a simple ball-joint, the Orbit securely mounts any mobile device to practically any surface. Any surface? Well, almost. Included with the Orbit are clear repositionable polycarbonate discs that can be stuck on to most non glass-like surfaces giving you the capability to mount your device to a painted wall, wood surface, your dashboard or practically anywhere you can think of. You’ll find your favorite spot, and when you do, we’ve got you covered.

In addition, the Orbit has a removable suction cup. What lies underneath is a standard 1/4-20 threaded insert that allows you to mount the Orbit to any tripod giving you the flexibility of hands free video and photography, and the ball joint lets you dial in the perfect angle without having to fumble with the tripod adjustments.

     Partea interesanta este ca Orbit poate fi atasat si oricaror alte standuri care permit insurubarea unui accesoriu deci il puteti folosi cu un trepied pentru poze ori chiar alte standuri pentru iDevice-uri. Orbit este deocamdata in faza de “backing” pe kickstarter.com insa este foarte posibil ca proiectul sa fie finantat in final.

4 COMENTARII

  1. destul de util dar sa nu uitam ca o mica impuritate a suprafetei de lipire poate duce la deslipirea ventuzei dupa un timp si atunci…

  2. nu vad o asa mare problema in ventuza, si suporturile auto (majoritatea) sunt tot pe ventuza, si “risc” mereu sa tin iphone-ul in parbriz. acest suport are un mare avantaj, e mic.