Prima Pagina aplicatii FlashCam aduce o noua metoda de a activa camera din LockScreen

FlashCam aduce o noua metoda de a activa camera din LockScreen

     FlashCam este un tweak lansat in aceasta seara in Cydia care aduce pentru iOS 4 cateva optiuni extrem de utile. Vorbim despre optiuni dedicate camerei dispozitivelor noastre si cu ajutorul lor putem activa fie LED flash-ul din iPhone 4 fie putem deschide aplicatia Camera in modul foto sau video. Avem optiunea de a seta pozitia celor 2 iconite in lockscreen si desigur ca avem optiunea de a alege ca in locul aplicatiei Camera din iOS sa fie deschisa o alta aplicatie terta instalata din App Store. Tweak-ul ne permite totodata sa alegem daca dupa folosirea aplicatiei terminalul se blocheaza la loc si daca sunetul de deblocare este sau nu activ.

Quick access to your iPhone 4’s LED flash, utilizing it as a flashlight, as well as quick access to a camera app from the Lock Screen. Several Camera apps are supported, including Instagram and Camera+.

      FlashCam functioneaza doar cu anumite aplicatii pentru camera disponibile in App Store iar din meniul Settings al iOS puteti alege pe care sa le utilizati. FlashCam este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss si il puteti instala de aici.

 • Bic

  Foarte utila tweaku, recomand

 • CalinC

  si super slider,a venit cu o modificare super faina,in ultimul up…

 • rundown

  nu e in repo-ul bigboss.Fii amabil si zi-mi in ce sursa e tweakul asta

 • CalinC

  e in BigBoss tweakul FlashCam…dai un search in cydia…

 • rundown

  da mersi.Gasit si instalat.Aveti idee cum pun tap to unlock in loc de slider ? est vreun tweak pt asa ceva?

 • rundown

  am reusit cu Tap to Unlock (este in cydia un tweak pt asta ) dar nu dispare sliderul initial (slide to unlock ) si arata destul de deranjant cu amandoua…vreo sugestie?

 • CalinC

  pai la mine apare doar unlock cu slide(adica treaba cu sageata ca sa il deblochezi)iar partea faina e ca apesi pe slide-ul respectiv dar in partea dreapta si se deblocheaza…mie imi place..:)))

 • rundown

  tweakul instalat de mine se numeste Tap to unlock (iphone 4) dar dupa ce l-am instalat apare decalat spre dreapta si acel slide to unlock…si e foarte neplacut la vedere….ma gandeam ca se poate inlatura acest inconvenient sa ramana doar Tap to unlock curat

  Deasemenea am gasit o sursa repo.beyouriphone.com unde se pare ca exista un LockInfo cracked care nu necesita sa cumperi acea licenta de 8 USD ….Poate confirma cineva? as aprecia un raspuns

 • CalinC

  ti-am zis instaleaza super slider…e practic si la obiect,nu se vede,doar apesi si ai unlock,cu cit iti pui mai multe chestii cu atit ingreunezi sist.,bateria…plus ca in setari poti sa selectezi ce vrei sa iti deschida cind faci unlock..::))

 • rundown

  foarte tare dar in legatura cu sursa de mai sus?

 • CalinC

  din pacate nu am sursa respectiva,eu doar am luat surse de care se spune ca sint sigure,dai un search pe net si cauti top surse si o sa gasesti o gramada,dar sint care iti si zic pe care sa le eviti…

 • sorry for offtopic.
  un tweak care sa faca inutil home buton-ul, care mi s-a cam paradit. sa-l inlocuiasca cu unul din butoanele de volum.
  Danke:)

 • Foloseste Activator, inlocuieste cu brio butonul Home.