FlashCam aduce o noua metoda de a activa camera din LockScreen

     FlashCam este un tweak lansat in aceasta seara in Cydia care aduce pentru iOS 4 cateva optiuni extrem de utile. Vorbim despre optiuni dedicate camerei dispozitivelor noastre si cu ajutorul lor putem activa fie LED flash-ul din iPhone 4 fie putem deschide aplicatia Camera in modul foto sau video. Avem optiunea de a seta pozitia celor 2 iconite in lockscreen si desigur ca avem optiunea de a alege ca in locul aplicatiei Camera din iOS sa fie deschisa o alta aplicatie terta instalata din App Store. Tweak-ul ne permite totodata sa alegem daca dupa folosirea aplicatiei terminalul se blocheaza la loc si daca sunetul de deblocare este sau nu activ.

Quick access to your iPhone 4’s LED flash, utilizing it as a flashlight, as well as quick access to a camera app from the Lock Screen. Several Camera apps are supported, including Instagram and Camera+.

      FlashCam functioneaza doar cu anumite aplicatii pentru camera disponibile in App Store iar din meniul Settings al iOS puteti alege pe care sa le utilizati. FlashCam este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss si il puteti instala de aici.