Prima Pagina Cydia Home Button in Safari aduce posibilitatea de a seta o pagina de...

Home Button in Safari aduce posibilitatea de a seta o pagina de start in Safari

     Home Button in Safari este un nou tweak pentru iOS care aduce utilizatorilor optiunea de a seta o pagina de start pentru browserul iDevice-urilor noastre insa aduce totodata si posibilitatea de a accesa acea pagina utilizand un buton dedicat. In meniul de setari al iOS vom avea o noua intrare care ne va permite sa setam o pagina de start care va fi deschisa intotdeauna cand Safari este pornit(daca au fost in prealabil sterse toate paginile la inchidere). Aceasta pagina de start poate fi accesata oricand din Safari utilizand noul buton Go Home implementat prina cest tweak, buton ce poate fi activat prin simpla apasare a meniului de adaugare a unui bookmark sau de printare a unei pagini.

Adds a home button to Safari, works seamlessly with Safari Home Page. Allows you to set your home page in the settings app or if Safari Home Page is installed then it will use that home page

No new icons are added to the homescreen. Configure options from Settings app.

    Home Button in Safari este disponibil in Cydia pentru 0.99$ si poate fi instalat de aici.

 • Alex

  Salut, Zaone!~

  Scuze de offtopic! Am un iPad 3G si vreau sa il trec de la 3.2.2 la 4.3.3. Imi tot da eroarea 3194 si am incercat toate variantele existente pe net cu ip-ul ala catre gs.apple.com. Nu vrea sa mearga. Imi da in continuu acea eroare. Ai vreun sfat in legatura cu ce as putea sa fac?

  Multumesc mult!

 • Bogdan

  daca nu ai SHSH-urile pentru 4.3.3 nu poti sa faci restore decat la ultima versiune oficiala.

 • Alex

  Mersi, nu stiam! Asta e! Ramane cu 3.2.2 pana apare un jailbreak bun pentru 4.3.5.

  Numai bine!