Apple ar putea tine conferinta de prezentare a iOS 5 si iPhone 5 pe 7 septembrie

     Daca pana acum nu am aflat absolut nimic despre posibila data in care Apple va tine conferinta de prezentare a iOS 5 si iPhone 5 iata ca astazi un site din Japonia aduce in atentia noastra data de 8 septembrie. 8 septembrie este o zi de joi, neobisnuita pentru o astfel de conferinta avand in vedere ca in anii trecut aceste conferinte au fost tinute in zile de marti si de miercuri. Site-ul japonez sustine ca informatia obtinuta de ei este veridica si vine de la o sursa apropiata companiei Apple insa trebuie sa tinem cont si de faptul ca vorbim despre o tara aflata la “o lume” distanta de SUA.

      Eu cred ca aceasta conferinta ar putea fi tinuta intre 5 – 7 septembrie, adica primele 3 zile ale primei saptamani intregi din luna septembrie. In mod normal Apple anunta data conferintei cu aproximativ 2 saptamani inainte ca aceasta saaiba efectiv loc deci saptamana viitoare este foarte posibil sa vedem primele invitatii trimise de catre Apple jurnalistilor din SUA. In cadrul acestei conferinte Apple va prezenta iOS 5, noul iPhone 5 plus un posibil iPod Touch 5G.

UPDATE: Se pare ca macrumours a interpretat gresit data, este vorba de 7 si nu 8 septembrie. 7 septembrie este o zi de miercuri deci este posibil ca aceasta conferinta sa aiba loc atunci.