Prima Pagina Android iPhone 5 ar putea fi lansat pe 7 octombrie

iPhone 5 ar putea fi lansat pe 7 octombrie

     Dupa “confirmarea” si “infirmarea” conferintei de prezentare a iOS 5 din 7 septembrie 2011 acum aflam ca iPhone 4S sau 5(sau ambele) ar putea fi lansate in data de 7 octombrie in SUA si Europa. Informatia vine de la o sursa care pana in prezent nu a oferit nimic 100% credibil deci ar putea fi nimic mai mult decat supozitia unui editor dar asta nu inseamna ca lansarea nu ar putea avea loc atunci. Prima saptamana a lunii octombrie eu unul o vad rezervata lansarii in Canada, Italia, Spania, Elvetia, adica valul al doilea de tari care ar trebui sa aiba dispozitivul disponibil in magazine.

      Nu cred ca Apple va intinde prea mult lansarea iPhone 5 pentru ca smartphone-urile Android atrag din ce in ce mai multi utilizatori iar Apple pierde foarte multe tinand un terminal vechi de un an drept “varf de lance”. iOS 5 va fi cu siguranta una dintre principalele atractii insa Apple trebuie sa combine hardware-ul si software-ul si sa ne ofere ceva cu adevarat grozav altfel multi vor tinde sa renunte la ideea de a mai achizitiona un iPhone in detrimentul unui Samsung Galaxy S II, de exemplu.

 • Nu prea sunt sanse ca Apple sa lanseze iOS 5 inaintea urmatorului iPhone, nu?

 • Sunny

  Din toate aceste speculatii inteleg ca o conferinta de “prezentare” va avea loc sigur in septembrie. Iar produsul va fi lansat pe piata fie in septembrie fie in octombrie.

 • CalinC

  ar putea fi la fel de bine lansat inaintea seriei 5,ios5,motivele fiind iphone 4 care se afla la dealeri si inca e promovat pina la aparitia noii serii…

 • DomnulAvocat

  Auzi aici un alt zvon din niște surse “beton ” !! Pss am auzit si totodata e confirmat faptul ca iPhone 5 va fi lansat pe 5 Septembrie 2011 !! Nu e gluma !! Nu pot divulge sursa ! E secreta !

 • Sunny

  Cred ca ar trebui sa ne intereseze mai mult in ce zi va fi “Conferinta de prezentare”,pt ca nici macar nu stim cum arata,oricum nu stim nici daca va lansa vreun iphone 5 pana la urma,ceva oficial nu exista. Asa ca anuntul lui Stiv e mai important,sper septembrie la inceput.

 • Chatagra

  Ios 5 va fi lansat pe 7 septembrie . Iphone 5 va aparea tot atunci iar disponibilitatea sa va fi probabil la o sapt sau doua dupa lansare in US .

 • @zaone nu te plictisesti sa tot postezi zvonuri? :))

 • Tigris Regalis

  N-am auzit încă de cei care vor să renunțe la iPhone pentru a-și lua o copie cu Android – desigur făcând abstracție de diverșii trolli și Apple hateri care-și ocupă timpul bombănind prin secțiunile de comentarii de pe ‘net – ci există o mulțime de studii și sondaje care indică o mare majoritate din cumpărătorii de smartphones care așteaptă lansarea noului iPhone. Mai mult, este puțin probabil ca aceia care au investit deja în aplicații din App Store să renunțe brusc la investiție și să treacă la pateticul Android Market. De aceea, nu cred că Apple va alega data de lansare în funcție de alții – care alții? 😀

 • djcata

  eu cred ca o sa vedem un 4S si nu 5