Iata cum poti face Winterboard compatibila cu iOS 5

     Stiti prea bine ca Winterboard nu functioneaza 100% corect pe iOS 5, saurik deocamdata nu si-a dat interesul pentru a rezolva aceasta problema si nici nu si-l va da pana cand iOS 5 va fi lansat oficial in iTunes. Chiar si in aceste conditii, exista dezvoltatori de aplicatii si tweak-uri care isi dau interesul pentru comunitatea utilizatorilor de iDevice-uri asa ca pentru Winterboard a aparut recent o metoda de a rezolva problema de incompatibilitate cu iOS 5. Metoda explicata mai jos functioneaza doar pe terminalele care au jailbreak facut dar care au si SBSettings instalat deja.

      Presupunand ca indepliniti cele 2 conditii esentiale, urmati pasii de mai jos pentru a instala un patch care rezolva problemele de incompatibilitate intre Winterboard si iOS 5.

  1. Instalati din Cydia Winterboard si dependinta Pincrush in terminalele voastre.Dupa instalarea acestui tweak trebuie sa resetati dispozitivul insa aveti grija pentru ca trebuie as bootati tethered.
  2. Dupa ce reporneste terminalul utilizati SBSettings pentru a porni iOS in Safe Mode.
  3. Instalati winterfix din repo-ul : http://iphonix.myrepospace.com/.
  4. Dupa instalarea winterfix resetati din nou dispozitivul si totul ar trebui sa functioneze fara probleme.

     Dupa instalarea acestui mic tweak nu ar trebui sa mai aveti probleme cu Winterboard pe iOS 5. Cand saurik va repara plugin-ul nu va mai fi nevoie sa recurgem la asemenea artificii pentru a folosi fara probleme teme si tweak-uri cu Winterboard.

Thanks to Dragos.

3 COMENTARII