Prima Pagina Apple Apple deschide 5 magazine noi, cel mai scump magazin Apple din lume...

Apple deschide 5 magazine noi, cel mai scump magazin Apple din lume va fi deschis in Hong Kong

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vxTUoiTZVzw[/youtube]

     Apple se afla intr-un proces de dezvoltare continuu, compania din Cupertino planificand deschiderea a peste 30 de magazine pana la sfarsitul lunii septembrie. 5 dintre ele au fost deschise in acest weekend si incepem cu cel din imaginile de mai sus care a fost deschis in orasul Waterloo din Canada, locul in care compania RIM, producatoare a terminalelor BlackBerry, isi are sediul. Cel de-al doilea magazin Apple a fost deschis in Alaska, fiind primul magazin al Apple deschis in respectivul stat american.

     Celelalte 3 magazine Apple au fost deschise in Australia, SUA si Italia fara a avea vreo insemnatate speciala precum primele 2 si niciunul nu este primul din respectivele tari. Din pacate expansiunea celor de la Apple nu include si Romania deocamdata insa poate in viitor vom avea un magazin al uneia dintre cele mai celebre companii din lume.

      Totusi imaginile magazinelor deschise ieri de catre Apple nu se compara cu cele ale magazinului Apple Hong Kong care va fi cel mai scump din intregul lant de retail al companiei si va fi cu siguranta cel mai mare. Magazinul din tara asiatica se intinde pe lungiea a 6 benzi de drum si ocupa 3 etaje ale unei cladiri din Hong Kong, deci vorbim despre un spatiu de expunere enorm de mare fata de restul magazinelor Apple. Deschiderea acestui Apple Store ar trebui sa aiba loc pe 24 septembrie 2011 insa data este deocamdata neoficiala.

 • DomnulAvocat

  Așteptăm si in Romania un App Store ! Sincer se poate , multă lume cumpara produse Apple !! Chiar si trolli cu Galaxy-ul lor S :)) care nu au ce comenta !!
  Sincer mi-as dori cât mai repede un Apple Store !

 • armin

  asteptam in romania un magazin APPLE STORE dar sa si putem noi majoritatea romanilor sa cumparam produsele lor.la salariile oamenilor obisnuiti din romania(fara a include politicienii si mafia lor)nu prea avem banii cu ce sa le luam.produsele lor sunt foarte de calitate in ciuda tuturor care zice ca sunt scumpe dar totusi se merita.poate pana in 2050 se va deschide si la noi un Apple Store(asta daca va mai exista Romania ca tara pana atunci)

 • Bogdan C.

  Exista magazin i-style, nu ati fost curiosi?;)

 • @Bogdan C.: iStyle e reseller autorizat.

 • CalinC

  si in Timisoara este VOXX,parca,dar tot reseller…si au preturi mai ca la america…:)))

 • @armin, va exista Romania doar ca se va numi un pic altfel.Si anume: RRomania