Apple deschide 5 magazine noi, cel mai scump magazin Apple din lume va fi deschis in Hong Kong

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vxTUoiTZVzw[/youtube]

     Apple se afla intr-un proces de dezvoltare continuu, compania din Cupertino planificand deschiderea a peste 30 de magazine pana la sfarsitul lunii septembrie. 5 dintre ele au fost deschise in acest weekend si incepem cu cel din imaginile de mai sus care a fost deschis in orasul Waterloo din Canada, locul in care compania RIM, producatoare a terminalelor BlackBerry, isi are sediul. Cel de-al doilea magazin Apple a fost deschis in Alaska, fiind primul magazin al Apple deschis in respectivul stat american.

     Celelalte 3 magazine Apple au fost deschise in Australia, SUA si Italia fara a avea vreo insemnatate speciala precum primele 2 si niciunul nu este primul din respectivele tari. Din pacate expansiunea celor de la Apple nu include si Romania deocamdata insa poate in viitor vom avea un magazin al uneia dintre cele mai celebre companii din lume.

      Totusi imaginile magazinelor deschise ieri de catre Apple nu se compara cu cele ale magazinului Apple Hong Kong care va fi cel mai scump din intregul lant de retail al companiei si va fi cu siguranta cel mai mare. Magazinul din tara asiatica se intinde pe lungiea a 6 benzi de drum si ocupa 3 etaje ale unei cladiri din Hong Kong, deci vorbim despre un spatiu de expunere enorm de mare fata de restul magazinelor Apple. Deschiderea acestui Apple Store ar trebui sa aiba loc pe 24 septembrie 2011 insa data este deocamdata neoficiala.