Panasonic DY-PS10 tripleaza capacitatea de stocare a iDevice-ului tau

     In ultima vreme am observat ca pe piata au inceput sa apara din ce in ce mai multe dispozitive multimedia care dubleaza/tripleaza spatiul de stocare al iDevice-urilor noastre. Vorbim despre medii de stocare portabile care prin intermediul unor aplicatii pentru iOS permit utilizatorilor sa se conecteze si sa vizualizeze informatiile stocate in ele. Panasonic DY-PS10 este un astfel de dispozitiv si vorbim un mediu de stocare echipat cu un card SDXC de 64GB care practic tripleaza spatiul de stocare al unui iPhone de 32 GB.

      Panasonic DY-PS10 permite utilizatorilor sa copieze documente, muzica, filme, poze, orice fel de fisiere si mai apoi sa le acceseze prin intermediul unei aplicatii si a unei conexiuni Wi-Fi. Accesoriul este echipat cu un chip Wi-Fi capabil sa transmita informatii prin standardele b/g deci veti putea viziona un film de pe el fara nici cea mai mica problema. Copierea fisierelor se face cu ajutorul conexiunii Wi-Fi ori a unui cablu USB si partea interesanta este ca la el putem introduce un alt card SD al unei camere foto de pe care putem transfera pozele sau filmele inregistrate.

      In ceea ce priveste autonomia bateriei, Panasonic DY-PS10 este capabil sa faca streaming video SD timp de aproximativ 8 de ore in timp ce timpul de utilizare(copiere fisere, vizionare poze, etc) se reduce la doar 10 ore. Aparatul este echipat cu o baterie de 1400 mAh si pretul de vanzare este de 191$ sau aproximativ 150€ insa el va fi deocamdata disponibil doar in Japonia incepand cu 15 septembrie.

6 COMENTARII

  1. “…echipat cu un card SDXC de 64GB care practic tripleaza spatiul de stocare al unui iPhone de 32 GB…”

    Tripleaza?

  2. @ Lucian Pavlot
    Spatiul initial 32GB.
    Spatiul initial x 3 = 32 GB x 3 = 96GB (adica spatiul initial triplat)
    Spatiul cu DY-PS10 = 32GB (telefon) + 64GB (card) = 96GB
    Math sucks.

  3. bun,dar ma intreb daca poti sa il lasi acasa activat pe wi-fi si daca esti in alta locatie unde ai wifi sa poti sa accesezi de pe el,pe adresa rooter-ului,sau totul se limiteaza sa fii in aceeasi zona cu rooter-ul respectiv?

  4. Zduffy, zi-mi si mie ce inseamna “reaq” pentru tine (probabil ca se apropie de fetish pasiunea ta pentru cuvantul asta pe care il folosesti intr-un mod de-a dreptul excesiv) si de ce iti clipoceste tie in cap ca suna bine mizeria asta de pocire a cuvantului “dracu”