Panasonic DY-PS10 tripleaza capacitatea de stocare a iDevice-ului tau

6

     In ultima vreme am observat ca pe piata au inceput sa apara din ce in ce mai multe dispozitive multimedia care dubleaza/tripleaza spatiul de stocare al iDevice-urilor noastre. Vorbim despre medii de stocare portabile care prin intermediul unor aplicatii pentru iOS permit utilizatorilor sa se conecteze si sa vizualizeze informatiile stocate in ele. Panasonic DY-PS10 este un astfel de dispozitiv si vorbim un mediu de stocare echipat cu un card SDXC de 64GB care practic tripleaza spatiul de stocare al unui iPhone de 32 GB.

      Panasonic DY-PS10 permite utilizatorilor sa copieze documente, muzica, filme, poze, orice fel de fisiere si mai apoi sa le acceseze prin intermediul unei aplicatii si a unei conexiuni Wi-Fi. Accesoriul este echipat cu un chip Wi-Fi capabil sa transmita informatii prin standardele b/g deci veti putea viziona un film de pe el fara nici cea mai mica problema. Copierea fisierelor se face cu ajutorul conexiunii Wi-Fi ori a unui cablu USB si partea interesanta este ca la el putem introduce un alt card SD al unei camere foto de pe care putem transfera pozele sau filmele inregistrate.

      In ceea ce priveste autonomia bateriei, Panasonic DY-PS10 este capabil sa faca streaming video SD timp de aproximativ 8 de ore in timp ce timpul de utilizare(copiere fisere, vizionare poze, etc) se reduce la doar 10 ore. Aparatul este echipat cu o baterie de 1400 mAh si pretul de vanzare este de 191$ sau aproximativ 150€ insa el va fi deocamdata disponibil doar in Japonia incepand cu 15 septembrie.