Video: CableKeeps – tine cablurile tale organizate, functioneaza ca si dock de incarcare pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AQ7JMf4CQ0g[/youtube]

     CableKeeps este un proiect foarte interesant disponibil pe site-ul kickstarter.com care prezinta o serie de accesorii dedicate utilizatorilor de iDevice-uri care doresc putina ordine printre cablurile pe care le au in casa. CableKeeps este disponibil in 3 modele diferite, fiecare dintre ele permitand rularea cablurilor USB in jurul incarcatorului pentru o mai buna organizare a spatiului de lucru, etc. Accesoriul este practic o bucata de material cauciucat care se ataseaza unui incarcator pentru iDevice-uri si permite atat rularea cablului de icnarcare a iDevice-ului tau dar totodata sustine un iPhone 4 pus la incarcat langa o priza.

CableKeeps™ give your dull white transformer some personality and added utility.  They secure your USB docking cable to Apple power adaptors used with iPads, iPhones, & iPods so cable & charger stay together.  The intuitive design will keep your cables tangle free when shoved in a bag, pocket, or purse and can shorten and organize when plugged into the wall.  Goldie features a secondary function as a charging pedestal for iPhones & iPods.

       CableKeeps este un proiect care aduce in prim-plan 3 modele de accesorii, 2 pentru iPad si unul pentru iPhone 4, fiecare special conceput pentru un anumit model de incarcator pentru iDevice-uri. Deocamdata CableKeeps nu a primit finantarea dorita si este posibil sa nu o primeasca avand in vedere ca nu a adunat nici macar jumatate din suma necesara insa ideea in sine este mai mult decat interesanta.

2 COMENTARII