Elastick – un stand cu stil pentru tableta ta iPad

1

     Kickstarter este o sursa continua de proiecte foarte interesante pentru iDevice-urile noastre iar astazi vorbesc despe Elastick, un accesoriu pentru iPad orientat catre muzicieni in principal. Elastick este un stand pentru tableta iPad care permite folosirea tabletei intr-o pozitie dreapta, ridicata fara a fi nevoie de sustinerea sa folosind mana. Observati ca stand-ul este special conceput pentru a permite fizarea tabletei cu ajutorul unor benzi elastice iar la baza regasim o bucata de cauciuc special taiata pentru a permite asezarea tabletei iPad in exact acea pozitie.

ELASTICK in black is a patent pending design that holds any portable pc, tablet pc, electronic device, clipboard, etc., within a industry standard microphone clip and as well on any horizontal surface + it is fully adjustable for specific viewing angles.

     Ideea din spatele Elastick este foarte buna insa modul in care a fost implementata ar putea convinge mulet persoane sa nu o achizitioneze. Nu stiu daca acele bande elastice reprezinta cea mai buna solutie pentru fixarea tabletei si nu stiu cata lume va introduce accesoriul intr-un stand dedicat unui cu totul alt gen de produse. Daca proiectul va fi finantat atunci produsul final va costa aproximativ 50$, un pret prea mare, spun eu, pentru tot ceea ce ofera Elastick.