Prima Pagina Apple Infografic: Companiile implicate in procese privind brevete de inventie si relatiile dintre...

Infografic: Companiile implicate in procese privind brevete de inventie si relatiile dintre ele

    Anul 2011 este fara indoiala “anul proceselor privind incalcarea unor brevete de inventie” iar imaginea de mai sus prezinta cat se poate de bine toate companiile implicate in procese dar si relatiile dintre ele. Fara prea multa analiza observam ca Apple are cele mai multe procese in care fie este data in judecata fie a dat si este data in judecata de catre alte companii. In cazul celor de la Apple vorbim despre nu mai putin de 5 procese diferite cu unii dintre cei mai mari producatori de terminale mobile, aparate foto, etc, din lume.

     Din pacate acest “show” de forta al celor de la Apple a adus companiei din Cupertino doar antipatia unora si nimic mai mult Sony a procedat gresit cu geohot cand l-a chemat in instantele americane iar actiunile celor de la Apple ar putea fi vazute cu aceeasi ochi iar compania ar putea avea de suferit pe termen lung. In concluzie, Apple este cel mai activ “jucator pe piata” proceselor care implica incalcarea unor bevete de inventie si deocamdata compania nu a obtinut mai nimic din ce si-a propus atinci cand a pornit procesele.

  • ai innebunit rau de tot cu brevetele… 😐

  • Chatagra

    Nu este corect chartu-pt ca nu se arata din ce parte a inceput procesul in cazul companiilor care se dau in judecata reciproc ..din chart-ul asta apple apare ca cea mai data in judecata de altii ceea ce nu e adevarat

  • Doc

    Si micromoale e campion la procese si o duce bine merci!:D

  • lexen

    @ 3. Chatagra : casca ochii inainte sa pui mana pe tastatura