Dev Team va lansa un patch care va rezolva problema cu GPS-ul pentru iPhone-urile cu baseband de iPad

     Ultima solutie de unlock lansata de catre Dev Team implica instalarea baseband-ului 06.15.00 al tabletei iPad in terminalele iPhone. Dev Team gasise o vulnerabilitate in acest baseband si gasise totodata o metoda de a il instala in terminalele iPhone 3G/3GS care mai apoi putea fi decodate folosind ultrasn0w. Din pacate metoda celor de la Dev Team ducea la imposibilitatea de a mai face downgrade de baseband insa la scurt timp a fost descoperit faptul ca foarte multi utilizatori nu puteai folosi GPS-ul integrat in propriile terminale.

      Se pare ca de ceva vreme Dev Team lucreaza la o solutie care repara GPS-ul in terminalele cu baseband de iPad si conform lui chpwn aceasta solutie va fi lansata in viitorul apropiat. Presupun ca este vorba despre vreun patch care va fi lansat in Cydia si de indata ce va fi instalat va repara problemele care impiedicau GPS-ul sa functioneze corect. Din pacate nu stim deocamdata nici o informatie despre acest patch, stim doar ca el exista si ca Dev Team il testeaza in momentul de fata pentru a vedea cum se comporta in diverse situatii.

      Probleme cu GPS-ul au doar anumiti posesori de iPhone 3G/3GS care au instalat baseband-ul 06.15.00 de iPad pentru a isi decoda terminalele. Va voi anunta cand apar informatii noi despre acest patch.