iPhone 4 de 8 GB lansat in septembrie impreuna cu iPhone 5 echipat cu ecrand e 4 inch si camera de 8 megapixeli

      Cei de la Reuters au reusit sa obtina in exclusivitate informatii despre lansarea unei versiuni de 8 GB a terminalului iPhone 4, versiune care ar urma sa reprezine “iPhone-ul ieftin” despre care vorbeste presa de cateva luni de zile. Desigur ca sursele acestei informatii nu au dezvaluit cat anume va costa acest nou dispozitiv insa conform traditiei, iPhone 4 de 8 GB ar urma sa fie comercializat la un pret cu doar 100$/€ mai mic decat cel al iPhone 5. Practic informatiile obtinute in “exclusivitate” de cei de la Reuters nu aduc nimic nou deoarece stiam cu totii ca iPhone 4 va fi comercializat la un pret mai mic de indata ce iPhone 5 va fi lansat oficial. Articolul publicat de cei de la Reuters ne spune totusi ca in Asia partenerii Apple au inceput deja sa comercializeze noua versiune a terminalului iar lansarea ar urma sa aiba loc pana la sfarsitul lunii septembrie.

Asian suppliers to Apple Inc have begun manufacturing a lower-priced version of its hot-selling iPhone 4 with a smaller 8 gigabyte flash drive, according to two people with knowledge of the matter. The flash drive for the 8GB iPhone 4 is being manufactured by a Korean company, one of the people said Tuesday, declining to name the company. Apple currently sources its flash drives from Japan’s Toshiba and South Korea’s Samsung Electronics. The sources declined to be identified because the information has not been made public.

      Impreuna cu informatiile despre iPhone 4, cei de la Rueters au reusit sa obtina si informatii despre iPhone 5 care se pare ca va fi lansat oficial pana la sfarsitul lunii septembrie. Cei de la Reuters speculeaza ca iPhone 5 va avea un ecran mai mare, va avea o camera de 8 megapixeli si un design diferit de iPhone 4 insa in realitate nu au informatii concrete. In concluzie, iPhone 5 ar urma sa fie lansat pana la sfarsitul lunii viitoare, un lucru la care ne asteptam cu totii de mai bine de 3 luni de zile deja.

10 COMENTARII

  1. iPhone-ul low cost ar fi cel care nu s-ar vinde obligatoriu cu abonament de 50 $ si sa coste 350-400 $. Problema nu e pretul iPhoneului(200 $) ci abonamentul.

  2. “The Reuters report also describes iPhone 5 as sporting an improved antenna, a bigger screen and an eight-megapixel camera on the back. Surprisingly, the sources insist iPhone 5′s form factor is similar to its predecessor.”

  3. 8 GB sunt deja o bataie de joc pe un retina display. Pai sunt jocuri care ocupa deja mai bine de un 1gb, si oricum aplicatiile pentru iphone 4 ocupa mai mult decat cele traditionale. 16 gb minim pentru a te misca decent, ca daca iti iei iphone 4 poti baga 2-3 jocuri in el si 2 ore de muzica doar:|, ca filmatul in 720p devine chiar useless….fara suparare. Daca scot model low cost sa inteleg ca scot varianta de 4gb? sunt dezamagit si sper ca apple sa includa in modelele viitoare macar un slot pentru card…daca tot au de gand sa scoata modele cu spatiu atat de mic

  4. Eu sper să nu includă slot pentru card…și cred 99% că nu o vor face niciodată. Știu ei de ce. Iar noi simțim asta în funcționalitate.
    Dacă era doar iPhone de 8 Gb, da, era o problemă. Dar deja dacă plaja se mărește, fiecare își ia de cât are nevoie: 8, 16, 32….și parcă se zicea ceva și de 64. Deci pentru ce card?

  5. `low cost´? Mai bine zis pret mai corect. Mie nu mi se pare ca i4 merita cei 600eur pe care i-am cheltuit. Sincer. Nu prea imi convine sa vad ca exista telefoane la 400eur care sunt la fel de capabile la unele aspecte. Ok, ceri o suma mai mare ca restul dar macar ridica-te peste restul la toate aspectele.