iPhone 4 de 8 GB lansat in septembrie impreuna cu iPhone 5 echipat cu ecrand e 4 inch si camera de 8 megapixeli

      Cei de la Reuters au reusit sa obtina in exclusivitate informatii despre lansarea unei versiuni de 8 GB a terminalului iPhone 4, versiune care ar urma sa reprezine “iPhone-ul ieftin” despre care vorbeste presa de cateva luni de zile. Desigur ca sursele acestei informatii nu au dezvaluit cat anume va costa acest nou dispozitiv insa conform traditiei, iPhone 4 de 8 GB ar urma sa fie comercializat la un pret cu doar 100$/€ mai mic decat cel al iPhone 5. Practic informatiile obtinute in “exclusivitate” de cei de la Reuters nu aduc nimic nou deoarece stiam cu totii ca iPhone 4 va fi comercializat la un pret mai mic de indata ce iPhone 5 va fi lansat oficial. Articolul publicat de cei de la Reuters ne spune totusi ca in Asia partenerii Apple au inceput deja sa comercializeze noua versiune a terminalului iar lansarea ar urma sa aiba loc pana la sfarsitul lunii septembrie.

Asian suppliers to Apple Inc have begun manufacturing a lower-priced version of its hot-selling iPhone 4 with a smaller 8 gigabyte flash drive, according to two people with knowledge of the matter. The flash drive for the 8GB iPhone 4 is being manufactured by a Korean company, one of the people said Tuesday, declining to name the company. Apple currently sources its flash drives from Japan’s Toshiba and South Korea’s Samsung Electronics. The sources declined to be identified because the information has not been made public.

      Impreuna cu informatiile despre iPhone 4, cei de la Rueters au reusit sa obtina si informatii despre iPhone 5 care se pare ca va fi lansat oficial pana la sfarsitul lunii septembrie. Cei de la Reuters speculeaza ca iPhone 5 va avea un ecran mai mare, va avea o camera de 8 megapixeli si un design diferit de iPhone 4 insa in realitate nu au informatii concrete. In concluzie, iPhone 5 ar urma sa fie lansat pana la sfarsitul lunii viitoare, un lucru la care ne asteptam cu totii de mai bine de 3 luni de zile deja.