Saurik incearca sa obtina domeniul Cydia.com

Cydia Logo

      Cydia este fara indoiala una dintre cele mai populare aplicatii instalate pe milioane de iDevice-uri din intreaga lume iar saurik are o mica problema cu domeniul facut dupa numele aplicatiei. Desi saurik a facut aplicatia Cydia si a construit o adevarata afacere in jurul ei, dezvoltatorul nu detine si domeniul Cydia.com care i-ar oferi aplicatiei o mult mai buna promovare in cadrul utilizatorilor. Compania saurikit dezvoltata de saurik a incercat sa obtina domeniul Cydia.com dand in judecata proprietarii domeniului insa din pacate in martie o instanta din SUA a dat castig de cauza proprietarilor domeniului Cydia.com.

      Acum, la aproape jumatate de an de la prima infrangere, compania lui saurik este interesata sa cheme din nou in instanta proprietarii Cydia.com pentru a obtine dreptul de proprietate asupra domeniului. Daca saurik va avea castig de cauza sau nu ramane de vazut insa in momentul de fata sansele de reusita sunt destul de mici. saurik a inregistrat denumirea Cydia ca si marca in anul 2002, cu aproape 6 ani inaintea lansarii aplicatiei Cydia insa abia aproape un deceniu mai tarziu se lupta pentru obtinerea domeniului de internet cu acelasi nume.

14 COMENTARII

  1. Foarte bine, lasa sa nu-l castige ca doar nu e al lui. Daca aplicatia s-ar fi numit iDevice ti-ar fi placut sa vina Saurik sa-ti ia domeniul de .ro? Nu. Asa ca daca nu e proprietar de ce mai incearca? Sa-i fraiereasca sau ce?

  2. Due to massive malicious attacks and overwhelming spam activities recently by hackers, our forum unfortunately has to be temporary suspended for major maintenance, please check back later. We are sorry for the inconvenience.

  3. Daca apple a cumparat iCloud.com cu 4.5 milione, si nu au reusit sa il obtina prin alte metode, nu inteleg la ce se gandeste Saurik.

    Imi aduc aminte ca in Romania, acum cativa ani, multi au cumparat domenii de internet (.ro) cu nume de brand-uri internationale, pe care sa le vanda ulterior la preturi exorbitante. Dar au pierdut drepturile in instanta.

  4. cand se demonstreaza ca proprietarul siteului l-a inregistrat cu rea vointa fara nici o legatura concreta cu produsul sau personalitatea ce este reprezentata de catre site, se poate castiga in instanta.