Prima Pagina Apple Sony promoveaza televizoare cu imagini din OS X Lion

Sony promoveaza televizoare cu imagini din OS X Lion

     Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus nu este un televizor produs de catre Sony in colaborare cu Apple si nu, nu ruleaza OS X Lion. Aparent cei de la Sony s-au gandit ca imaginea de prezentare a OS X Lion pe Mac-urile celor de la Apple ar sta foarte bine si pe ecranul propriilor televizoare si trebuie sa recunosc faptul ca miscarea este inteligenta. Cand un fan Apple vede imaginea respectiva se gandeste la OS X Lion si la un Mac iar de acolo si pana la un televizor facut de Apple nu e mult de “mers” avand in vedere ca s-a zvonit despre lansarea unui asemenea produs.

      Ceea ce vedem noi in imagine este galaxia Andromeda care desigur ca nu a fost facuta de catre Apple. Chiar si asa, imaginea respectiva este prelucrata de catre inginerii celor de la Apple si daca, compania din Cupertino ar dori, ar putea chema in judecata si Sony pentru promovarea produselor proprii cu imagini ale produselor Apple. Probabil unii veti spune ca Apple ar exagera daca ar cere scoaterea acestor imagini de pe produsele celor de la Sony insa din punct de vedere moral cred ca asa ceva nu trebuia facut pentru ca genereaza confuzie in randul cosnumatorilor.

       Mai jos aveti o comparatie intre galaxia Andromeda si imaginea pentru OS X Lion.

 • Calinc

  eu ma limitez la a spune ca e o chestiune de marketing,pt a-s spori vinzarile,nimic mai mult si nu cred ca cei de la Apple se vor lua de treaba asta

 • Boboc

  Si cand cineva spune ca toti copiaza Apple nu auzi decat … “fan boy Apple”

 • Calinc

  mie nu imi ramine decit sa le multumesc…:))))…asta dovedeste lipsa de impartialitate

 • exe

  Zaone man nici nu sti cat de mult m-am saturat de stirismul tabloitizat din rahatul asta de tzara, si cand ma uit aici ce-mi vad ochii: ca tzaranii romanasi care pupa-n dos orice cioban cu steluta-n frunte nu sunt atât de departe de cei care-l pupa-n dos pe geniul care vrea sa gândească in locul altora.
  Te rog sa renunti la știrile astea cu iz de scandal. Fi mai profesionist altfel vei rămâne pe aici singur doar cu ierbivorele iphoniste.

  P.S.: Te pomenesti ca a patentat Apple si imaginea galaxiei Andromeda?! Nu e prima publicitate in care vad imagini din spațiu pe ecranele unor televizoare deci cred ca exagerezi.

 • Opinia ta, poza respectiva poate fi protejata prin drepturi de autor pentru ca a fost modificata substantial. Eu am mai spus-o, in Romania mentalitatea e atat de libertina incat “orice merge”, de aia toti se plang ca in afara se respecta legile.

 • exe

  Ok Romania are o mare problema cu faptul ca legile nu se respecta, dar nici vestul nu sta prea pe roze (dacă te mai uiti si la alte știri decât la cele gen I LOVE APPLE). Lucrurile au ajuns sa se judece aproape exclusiv in litera legii si aproape de loc in spiritul legii. Altfel nu-si poate explica nimeni cum pot niște companii anacronice ca Motorola sau Nortel sa frece menta de miliarde de dolari doar pt. ca stau cu fundul pe niște rahaturi de patente, in timp ce companii noi si cu adevărat inovatoare (dar care nu folosesc idioteniile de patente software) gen Google sau Facebook sa se chinuie sa supravietuiasca.
  Legile trebuie respectate, dar unele companii ca de exemplu Apple abuzeaza de litera lor si ajung sa dea in judecată pe oricine doar pt. ca ei sunt APPLE si deci trebuie sa li se permită orice.
  Intradevar cred ca Apple a schimbat direcția industriei in ultimul timp, dar asta nu înseamnă ca toată lumea a copiat Apple. Înseamnă doar ca Apple a creat un trend, o directie pe care ceilalți au urmat-o. Ca o paralela la fel de urat s-a purtat si IBM cu producătorii de clone de PC-uri. S-au purtat cu ei de parca le-ar fi clonat copilul. De fapt si unul si altul au creat o piața mult prea mare pt. a fi ocupată doar de o companie si mult prea importantă mai ales in perioada asta de criza pt. ca Apple sa-si bată joc de toți. Am tot respectul pt. un individ ca Steve Jobs pe care îl consider un tip absolut genial. Dar in același timp cred ca cei de la Apple spera sa profite la maxim de pe urma lui si ca după ce se va retrage sa frece menta de miliarde de dolari stand cu fundul pe o droaie de patente software.