Video: Klinggon ajuta la ordonarea cablului castilor

4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x6HYfULpAyk[/youtube]

    Klinggon este un proiect care asteapta finantare pe Kickstarter.com si care promite sa rezolve problemele celor care folosesc un set de casti atunci cand calatoresc. In mod normal castile “atarna” pe langa noi atunci cand tinem un dispozitiv audio in buzunar si de multe ori ele pot deveni enervante cand incercam sa facem ceva si ele ne stau in cale. Pentru a rezolva aceasta problema avem Klinggon, un accesoriu magnetic in care putem prinde cablul castilor atunci cand calatorim si stim sigur ca el va fi tinut in loc langa corpul nostru indiferent ce facem.

The Klinggon is the result of several months of burning the midnight oil and trial an error sessions, along with a well conducted research with the first prototypes. Then again the basic idea behind the Klinggon concept is to fasten the cable close to our body thus allowing us to fully enjoy our activities without constantly maneuvering around the earphone cables.

      Klinggon este special conceput pentru a fi compatibil cu orice fel de casti iar magnetul din spatele accesoriului asigura o pozitionare ferma prin orice tip de material. Daca sunteti interesati de Klinggon puteti face o donatie aici si veti observa ca proiectul este aproape de a primi intreaga suma necesara pentru a intra in productie.