Video: Leverage – o carcasa interesanta pentru iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b0IdOxsbfCA[/youtube]

      Cei de la Graft Concepts au lansat o noua carcasa pentru iPhone 4 denumita Leverage care imbina utilul cu placutul, mai exact protejeaza terminalul impotriva loviturilor si cazaturilor insa are si un aspect placut. Carcasa este facuta din material policarbonat iar mecanismul de prindere este construit din zinc astfel incat carcasa are una spect placut dar este indeajuns de puternica pentru a proteja terminalul votru. Observati ca pentru carcasa exista si o placa pe care o puteti monta in partea din spate si care protejeaza carcasa de sticla a terminalului iPhone 4, unul dintre cele mai slabe puncte ale dispozitivului.

Protect your iPhone without compromising style with the Leverage. Beveled edges and metallic accents provide subtle visual and tactile contrast to the satin textured frame. Designed to be as refined as the iPhone itself. We accounted for every millimeter in designing the Leverage. A hard polycarbonate/ABS blend with a rubberized finish protects your iPhone from bumps. The sleep-wake button has been integrated into the zinc alloy latch and precise cutouts enable easy and direct access to the ringer and volume buttons. 

       Carcasa Leverage a celor de la Graft Concepts costa 60$ insa investitia merita daca iPhone 5 va arata exact precum iPhone 4 deoarece o veti putea folosi fara probleme si cu noul dispozitiv. Daca iPhone 4 va avea alt design atunci carcasa celor de la Graft Concepts a iesit putin cam tarziu pe piata.