Concurs: Castiga unul dintre cele 4 coduri gratuite pentru aplicatia Perfect Downloader!

      Perfect Downloader este un utilitar universal disponibil de ceva vreme in App Store care permite posesorilor de iDevice-uri sa descarce fara prea mult efort aproape orice fel de fisiere de pe internet. Stiti deja ca browserul Safari nu permite acest lucru insa browsere precum iCab Mobile au o asemenea functionalitate insa ea este limitata de catre Apple desigur. Perfect Downloader functioneaza intr-o maniera asemanatoare browserului Safari, adica permite navigarea pe web fara probleme insa are optiunea de a desacarca fisiere de aproape orice fel. Browserul vine si cu un download manager in care vedeti toate fisierele descarcate de catre voi iar copierea lor in calculator se face utilizand iTunes. Perfect Downloader are integrat suport pentru cateva dintre cele mai populare site-uri cu muzica gratuita insa are integrat si un sistem de file sharing prin Wi-Fi plus multe multe altele.

       Pentru a participa la concurs trebuie sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia maine la ora 12:00 cand voi alege castigatorii. Succes!

UPDATE: Iata castigatorii : bodoo69, Serban Adrian, Andrei Tichileșteanu, Alin David. La numarul 104 nu se afla un comentariu ci un trackback iar in locul sau a fost ales comentariul cu numarul 15.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2BtS2pnyRQ[/youtube]