LaunchPadClear 2 te ajuta sa \”stapanesti\” LaunchPad-ul din OS X Lion

     La scurt timp dupa lansarea OS X Lion multi utilizatori au inceput sa se planga de lipsa posibilitatii de a organiza dupa bunul plac LaunchPad-ul noului sistem de operare. In LaunchPad aveti listate toate aplicatiile voastre insa din pacate nu puteti face prea multe in ceea ce priveste organizarea lor dar aici intervine LaunchPadClear 2 care aduce o suita intreaga de functii cu ajutorul carora puteti “stapani” noua functie a OS X Lion. LaunchPadCleaner 2 ofera posibilitatea de a: scoate aplicatiile din LaunchPad, de a le organiza dupa denumire, de a le schimba pozitia, de a le redenumi, de a salva layout-ul, de a transfera layout-ul pe un alt Mac sau de a reseta toate modificarile facute.

      Practic LaunchPadCleaner 2 aduce in OS X Lion un sistem de organizare a aplicatiilor in LaunchPad asemanator cu cel din iTunes pentru aplicatii. Folosind acest nou utilitar puteti reorganiza LaunchPad-ul dupa bunul plac fara prea multa bataie de cap si intr-o perioada de timp foarte scurta. Partea buna este ca puteti salva layout-ul in cazul unei reinstalari a sistemului de operare si puteti transfera toata organizare de pe iMac pe MacBook pentru a sti totdeauna unde anume gasiti aplicatiile de care aveti nevoie.

      LaunchPadClear 2 este disponibil in 2 versiuni: una gratuita si una care costa 4.99 iar ambele pot fi descarcate si instalate de aici.