Prima Pagina Apple Apple redevine pentru o scurta perioada de timp cea mai valoroasa companie...

Apple redevine pentru o scurta perioada de timp cea mai valoroasa companie din lume

7

      Desi ieri Steve Jobs si-a dat oficial demisia din functia de CEO al Apple si multi se asteptau ca actiunile companiei sa inregistreze o scadere semnificativa la bursa, iata ca in final compania a reusit astazi sa depaseasca din nou Exxon Mobil pentru a deveni cea mai valoroasa companie din lume din punct de vedere a capitalizarii bursiere. Apple a inregistrat astazi o valoare de putin peste 350 de miliarde de dolari, diferenta dintre cele 2 companii fiind de cateva sute de milioane de dolari si inca fluctuanta.

      Apple nu va incheia ziua drept cea mai valoroasa companie din lume insa planul pus la cale de conducerea companiei pare sa fi dat roade. Practic Apple nu a fost deloc afectata de decizia lui Steve Jobs si asta pentru ca el practic nu pleaca din companie, nu renunta la pozitia de conducere ci pur si simplu renunta la titlul de CEO.

7 COMENTARII

  1. @kff: comentariile tale dovedesc o gandire imatura.
    important nu este ca apple este cea mai valoaroasa companie din lume, cresterea valorii actiunilor, chiar daca Steve si-a dat demisia, arata increderea investitorilor in echipa formata de el

  2. G. Gabi! ia baga mare si angajeaza-te la Apple. Eu lucrez lca tester acolo. vrei si tu un loc de munci la apple? baga spaga de 1500000000 $… neam de neamu tau nu are banii astia! :))

  3. Stiu sigur unii de pe aici care isi baga unghia in gat de fiecare data cand apare ceva pozitiv despre Apple si stiu se bucura cand aud de cate un cancer , demisie , proces , amanare , etc .

  4. nu mai folosi denumirea de exxon “mobile”, induce lumea in eroare, compania nu are legatura cu comunicatiile mobile, este o companie petrolifera

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here