Presedintele companiei Salesforce i-a daruit marca App Store lui Steve Jobs

      Presupun ca toti stiti deja ca Apple are inregistrata ca marca denumirea App Store in jurul careia a construit cel mai mare magazin virtual de aplicatii din lume. Desi are un magazin construit in jurul unui nume, Apple nu a detinut marca App Store de la bun inceput, aceasta fiind inregistrata de catre compania SalesForce care a ajuns sa o ofere cadou lui Steve Jobs. Cand Jobs a anuntat lansarea App Store-ului, presedintele SalesForce a facut cadou companiei Apple certificatul de inregistrare ca marca a denumirii App Store si totul multumita ajutorului oferit de catre Steve Jobs cu multi ani in urma CEO-ului SalesForce.

He has probably given me more help and more advice than just about anybody. And when I get in trouble and I kinda get lost in my own vision, I’ve been fortunate to be able to go and see him and he’s been willing to show me the future a couple times.

      In anul 2003 Steve Jobs i-a oferit ajutor CEO-ului SalesForce pentru rezolvarea unor probleme, cei 2 au ramas buni prieteni iar cand a venit momentul, CEO-ul s-a simtit nevoit sa il ajute la randul sau pe Jobs oferindu-i cadou certificatul de inregistrare a marcii App Store. Acum Apple se judecat, cu Amazon sau Microsoft pentru blocarea utilizarii termenului App Store de catre respectivele companii insa in final totul se va termina probabil in defavoarea companiei din Cupertino chiar si cu acea marca inregistrata.

2 COMENTARII