Iata cum un logo Apple ras in cap iti poate aduce o intalnire cu Steve Jobs

     Imaginea de mai sus este reala si reprezinta un logo Apple pe care Allen Paltrow si l-a facut in par special pentru a arata cat de mult iubeste produsele companiei din Cupertino. Allen era si inca este un fanboy inrait insa logo-ul de mai sus i-a adus o intalnire cu Steve Jobs, o invitatie la deschiderea magazinului Apple din 5th Avenue, New York, si un tur al sediului Apple din Cupertino. Fiind un fan inrait al produselor Apple si fiind mult prea tanar pentru a isi da seama ce face, Allen si-a ras in cap logo-ul companiei si a trimis poza intr-un email lui Steve Jobs. CEO-ul Apple l-a directionat catre sefa departamentului de PR care s-a gandit ca ar fi bine sa il invite pe baiat la deschiderea magazinului din New York pentru putina publicitate desigur.

Growing up I was a huge apple fan-boy (fine, still am.) The first NY apple store in Soho opening was probably the coolest thing that happened to me between the ages 6 and 12. For a while I would spend almost every weekend there. Every year for halloween I was a mac, and I made a habit of shaving the Apple logo into my head to celebrate every OS launch.

      Acolo el l-a intalnit pe fondatorul companiei Apple, a dat mana cu el, nu s-a mai spalat cateva saptamani, o poveste tipic americana. Ceea ce trebuie inteles de aici este ca daca iubesti indeajuns de mult o companie si produsele ei vei ajunge intr-un final sa il cunosti si pe cel care o conduce. Allen are 19 ani acum, studiaza la Princeton, nu-si mai rade in cap logo-ul Apple insa iubeste la fel de mult produsele companiei.