Prima Pagina Apple Presupuse componente ale unui prototip al iPhone 4S prezinta un design asemanator...

Presupuse componente ale unui prototip al iPhone 4S prezinta un design asemanator cu cel al iPhone 4

     Imaginea de mai sus reprezinta un presupus prototip al unui terminal iPhone 4S/5 si este identica, cu cea prezentata saptamana trecuta de un blog american. Componenta de mai sus are marcajul EVT(Engineering Verification Test 1) si codul N94(considerat a fi pentru iPhone 5) si a fost facuta pe data de 3 martie 2011, adica in perioada in care se zvonea ca Apple ar fi trimis la anumiti developeri cateva prototipuri ale iPhone 5 care aveau harware nou inclus in carcase ale iPhone 4. Acum nu se stie daca aceasta componenta este a unui iPhone 4 sau este a unui iPhone 4S care ar urma sa fie versiunea ieftina a terminalului iPhone, versiune care ar urma sa fie comercializata la un pret mic pentru a intra in concurenta directa cu unele terminale Android.

The panel part shows same bezel space on the sides of the display, as well as similar space between the screen and the home button and top ear piece, when compared with iPhone 4. If you compare the digitizer component, it is exactly the same as that of iPhone 4 model. The home button might not be going anywhere and the cut-out area for Home Button is still circular which debunks earlier claim that iPhone 5 will get an elongated Home Button (rather capacitive).

      Practic in ambele imagini avem reprezentata carcasa unui iPhone 4 insa care a fost marcata ca fiind o componenta utilizata pentru testarea unui dispozitiv nou. Daca asa va arata noul iPhone ieftin atunci eu cred ca e vorba despre iPhone 4 8GB care va fi mai mult ca sigur lansat de catre Apple in locul iPhone 3GS de 8 GB. Pe de alta parte denumirea inscriptionata pe carcasa ar putea reprezenta marcajul facut de catre Apple pentru terminalele care ascund hardware de iPhone 5 si sunt testate de anumiti developeri.

      In final cred ca toata lumea asteapta sa vada odata noul iPhone  care incepe sa fie prezentat in cele mai diverse forme.

 • Chatagra

  Exista totusi niste diferente mici la senzorul de proximitate si aparitia unei noi zone in spatele careia ar putea aparea renumitul led de semnalizare 🙂

 • alexhfv

  @zaone,eu nu stiu ce subiecte de scris articole o sa mai ai tu dupa lansarea iphone 5.. ca ne-ai inebunit frate cu,,stirile” astea.. fara suparare..

 • razvany20

  Ce grija te framanta pe tine…este treaba si munca lui.
  Vor fi cu siguranta destule subiecte si despre iphone 5.

 • Calinc

  ohoo,stai sa apara si ai sa vezi…:))))

 • Goe

  tot inainte Zaone, eu le devorez, abia astept sa apara 🙂

 • ciuci

  @alex, daca te derajeaza anumite articole prezentate pe acest site, poti sa faci o selectie dupa titlu inainte sa faci click.

 • OneCosmin

  Dupa lansarea noului terminal vor mai multe articole 🙂

 • Zduffy

  apple nu lanseaza nimic. cum nea steve a plecat, gata cu iphoanele. cu astea defilam!

 • Calinc

  nu e prea tirziu sa te razgindesti la ceea ce ai spus@Zduffy