Video: iZON – camera care te ajuta sa monitorizezi casa folosind un iDevice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mXLGLtwYcbU[/youtube]

     iZON este un nou accesoriu construit special pentru a functiona cu terminale mobile care permite utilizatorilor sa isi monitorizeze casa de oriunde si oricand. iZON este o camera care se ataseaza unui suport magnetic ce permite pozitionarea camerei in cele mai diverse unghiuri. Camera se conecteaza automat la orice retea Wi-Fi si face streaming audio/video pentru imaginile captate in incaperea/locatia in care este pozitionata. Cu ajutorul unei aplicatii din App Store utilizatorii pot accesa camera, pot vedea imaginile si la nevoie pot chiar inregistra tot ce se intampla in respectiva locatie.

Enjoy peace of mind on the go with the iZON Remote Room Monitor. This innovative and elegant video camera enables you to view and listen to activity in your home or office from anywhere in the world on your iPod touch, iPhone or iPad.  Easily configure iZON to alert you when it senses motion or sound. Your privacy is ensured as iZON uses secure encryption to stream video and audio through your local wireless network. Receive alerts via push notifications. Stream to your iOS device over Edge, 3G or a wireless network*. Record video and audio automatically to your free, private YouTube account — or record 30 second clips at the touch of a button.

     Camera este conceputa pentru a alerta utilizatorii cand detecteaza miscare sau zgomot si are o functie care permite inregistrarea automata a imaginilor captate direct intr-un cont YouTube. iZON reprezinta o metoda foarte utila de a securiza casa ori de a tine sub supraveghere o incapere iar pretul de 130$ este accesibil oricarui utilizator de iDevices. Cei interesati pot comanda iZON de aici.

Articolul precedentUn an de iPhone 4 – zaone\’s take
Articolul următorVideo: FIFA Superstars lansat in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.