Puffin 1.7 update disponibil in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mS402ULn-vk[/youtube]

     Puffin Web Browser este, din punctul meu de vedere, cel mai bun browser pentru vizionat site-uri web in format flash de pe un iDevice. Am facut o mica demonstratie video aplicatiei acum cateva luni si din fericire intre timp lucrurile s-au schimbat in bine, mai exact dezvoltatorii aplicatii au reusit sa imbunatateasca semnificativ performantele browserului. Daca pana de curand navigarea pe un site web cu continut flash era anevoioasa insa incepand de astazi putem naviga pe pagini cu o mult mai mare lejeritate multumita unor schimbari implementate de dezvoltatori.

      Noua versiune a aplicatiei contine imbunatatiri semnificative ale procesului de zoom si scroll in interiorul paginilor, dezvoltatorii aducand aplicatia Puffin cu un pas mai aproape de normalitate. Dezvoltatorii au implementat totodata si un modul care permite utilizatorilor sa faca “seek” in timpul vizionarii unui clip video, adica permite utilizatorilor sa modifice pozitia slider-ului si implicit partea filmului pe care o vizioneaza. Aceasta noua functie este experimentala si nu poate fi utilizata pe orice website deocamdata. Puffin ramane in continuare disponibil la pretul de 0.79€ si eu il recomand drept cea mai buna metoda de a viziona continutul flash al site-urilor web.

Pretul initial:
Numele:
Puffin Web Browser

0.79

s





Developer: CloudMosa, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Puffin Web Browser is a fast browser to view the full version of websites and enjoy millions of videos on your iPad, iPhone and iPod touch.

** #1 paid app for iPad in Japan**
** #1 paid Utility app for iP…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.6 Mb


9 COMENTARII

  1. Chiar este impresionant acest browser … de exemplu pe facebook.com poti asculta muzica uploadata,sau muzica de pe trilulilu.ro … ma mir cum e de asa ieftin

  2. Da parca merge mai bine. Video-urile se misca destul de naspa(ne fullscreen) insa fullscreen-ul face toti banii. Asta cand merge corect ca de obicei nu stie sa diferentieze reclamele de video-urile propriuzise.
    O chestie ciudata e ca a picat de vreo trei ori pana sa-si dea drumul. Acum parca nu mai face faze.
    N-am prea incercat irealitati si antene ca nu ma prea mai uit la rahaturi deastea, dar o sa-l incerc cat de curand.

  3. Se poate seta cumva ipad 2 ca browserul principal sa fie puffin si nu safari?Adica ce deschid sa se deschida cu puffin cu cu safari