iPhone 5 cu ecran de 3.7 inch prezent in aplicatia PhotoStream beta

      Aseara va spuneam ca in aplicatia PhotoStream pentru Mac OS X este inclusa o iconita care prezinta un terminal iPhone care nu a fost inca lansat pe piata de catre compania din Cupertino. Desigur ca primul gand a mers catre iPhone 5 care urmeaza sa fie prezentat de catre Apple si s-a speculat ca ar fi vorba despre un dispozitiv cu ecran mai mare decat cel actual. In imaginea de mai sus avem o reprezentare a unui terminal iPhone facut dupa iconita prezenta in PhotoStream si observati ca dispozitivul respectiv pare a fi mai mic in dimensiuni decat iPhone 4 insa are un ecran de 3.7 inch.

      Dispozitivul prezentat in imagine ar putea fi ori iPhone 5 ori iPhone 4S insa design-ul sau va fi cu siguranta altul. Actuala carcasa a iPhone 4 ar permite introducerea unui ecran mai mare dar pastrarea proportiilor deci nu ar fi nevoie de o modificare a butonului Home sau de o micsorare a dispozitivului in sine. Pe de alta parte imaginea din PhotoStream ar putea fi un iPhone generic introdus de Apple in aplicatie dar mai multe vom afla abia dupa prezentarea oficiala a dispozitivului facuta de catre compania din Cupertino.

13 COMENTARII

  1. Buna strategia asta,ne arata iphone cu ecran mare,ceea ce vor toti si parca vad ca lanseaza unu la fel ca 4,cu mici modificari. Atunci chiar ca ne vor surprinde,neplacut.

  2. Cam trasă de păr concluzia cu dimensiunile unui nou iPhone luate după o caricatură minusculă dintr-o prezentare a unui serviciu online …

    Oricum ar fi, probabil în scurt timp vom știi exact și vom putea spune din nou:
    “Samsung, start your photocopiers!” 😀

  3. parca ii si vad pe chinezi la lucru in 4 schimburi transpirati cu ceafa-n soare pe linia de productie a clonelor dupa ultimul zvon :)))))

  4. cine copiaza pe cine, ca din cate vad eu, din poza prezentata de zaone, butonul home acum seamana cu cel de pe galaxy s/s2. si m-as mai putea lua si de dimensiunile ecranului ca seamana acum cu alte telefoane, dar nu e cazul