500.000 de ringtone-uri pentru terminalul tau

     Incepand cu iOS 5 Apple va permite utilizatorilor sa seteze tonuri de apel pentru mesaje, mailuri, tweet-uri, notificari din calendar, aproape pentru orice functie disponibila in terminalele noastre. Apple a inclus cateva zeci de ringtone-uri in iOS 5 insa sunt sigur ca multi dintre voi isi doresc si altele asa ca in App Store a aparut aplicatia 500.000+ Ringtones care va ofera exact acest lucru. Aplicatia are o baza de date de peste 500.000 ringtone-uri care pot fi descarcate si utilizate cu terminalele noastre iar voi trebuie doar sa selectati ce va place.

      Alegeti un ton de apel, il descarcati iar pentru a il seta in terminal trebuie sa il copiati in calculator folosind iTunes si functia file sharing iar apoi trebuie sa il sincronizati prin categoria Ringtones a aceluiasi iTunes. Dupa sincronizare veti avea tonul dorit direct in telefon si gata de utilizare. Metoda este complicata insa ofera tuturor posibilitatea de a isi modifica tonul de apel fara a si-l face singuri.

     Iata principalele caracteristici ale aplicatiei :

  • More than 500.000 quality ringtones for free.
  • Browse ringtones by Most Downloaded, Most Commented, Top Rate, New & Popular or Newest.
  • Search ringtones: enter song’s name to search ringtones.
  • Browse ringtones by 27 categories: Alternative, Blues, Children, Comedy, Dance, Rock, Pop, …
  • Download unlimited ringtones (resume support).
  • Preview ringtones before download them.

     Aplicatia este disponibila gratuit in App Store insa permite descarcarea a doar 3 ringtone-uri iar pentru a avea acces la posibilitatea de a descarca oricate ringtone-uri doriti trebuie sa achizitionati versiunea full pentru doar 0.79€.

Pretul initial:
Numele:
Ringtones 500.000+

Gratuit

s





Developer: Ha Dung
Categoria: Entertainment


Descriere: Ringtones 500.000+ is an application allows you to download more than 500.000+ free ringtones to your iPhone/iPod directly.

After download them, you can use them as custom ringtone of your iPhone.

Main …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.4 Mb


15 COMENTARII

  1. iFunBox e foarte bun pentru uploadul de sunete in telefon si simplu de folosit. Sunete care in prealabil au fost editate in SoundForge, pentru un maxim de calitate.

  2. ei asa da,cind ai spus in prima faza de iFunBox,vroiam sa iti zic ca am avut probleme cu unele melodii care nu erau editate..:)))….e ok asa cum spui

  3. ringtone-urile mi le fac singur din itunes pt ca niciodata nu gasesc unul sa-mi placa iar pt impartirea lor folosesc tunefxs si sunt foarte multumit