iPhone 5 pierdut intr-un bar si povestea din spatele povestii

     Acum cateva zile cei de la cNET starneau o adevarata controversa in legatura cu un articol in care sustineau ca Apple a pierdut un prototip al unui iPhone intr-un bar din San Francisco. Ei sustineau ca Apple ar fi localizat terminalul si ar fi trimis politia pentru a il recupera insa oficial politia din San Francisco nu recunoaste ca ar fi primit vreo reclamatie din partea companiei din Cupertino. Cei de la Apple nu au comentat nimic pe marginea acestui subiect, politia din San Francisco neaga evenimentul iar cei de la cNET ar trebui sa dezvaluie sursa care le-a oferit informatiile cu privire la iPHone-ul pierdut in luna iulie.

      E normal ca politia sa nu recunoasca vreo actiune intreprinsa in favoarea celor de la Apple, nu au obligatia sa o faca si Apple probabil le-a cerut sa tina tacerea daca actiunea a avut loc. S-a spus ca articolul ar fi doar o tentativa a celor de la cNET de a atrage atentia asupra lor ori o metoda de promovare a barului in care s-a pierdut telefonul insa eu unul nu cred ca o publicatie precum cNET se preteaza la asemenea lucruri. Proprietarul barului nu recunoaste ca ar fi discutat cu politia despre vreun iPhone pierdut deci de la el nu s-a putut afla nimic si totul a ramas fara nici un fel de inteles.

      Desi articolul celor de la cNET este “dubios” din anumite puncte de vedere, eu cred ca totul se rezuma la 2 lucruri: fie cei de la cNET au primit informatii gresite fie cei de la Apple tin totul sub tacere pentru a nu se trezi cu un nou terminal publicat pe internet inaintea lansarii.