iPhone 4S nume de cod N94 inregistrat la FCC SUA

    N94 este numele de cod dat terminalului iPhone 4S pe care Apple ar urma sa il lanseze in aceasta toamna si se pare ca terminalul a fost deja inregistrat la FCC in SUA. FCC este agentia guvernamentala la care trebuie inregistrate toate telefoanele mobile care sunt comercializate pe piata americana si se pare ca Apple a facut deja inregistrarea deci lansarea oficiala nu poate fi departe. iPhone 4S cu numele de cod N94 este considerat a fi versiunea ieftina a terminalului iPhone care urmeaza sa fie lansata in aceasta toamna si eu unul sunt de parere ca acesta va fi de fapt terminalul iPhone 4 8GB care va inlocui actualele modele disponibile in Apple Store.  Zvonurile aparute pana acum in legatura cu iPhone 4S sustin ca terminalul ar urma sa aiba hardware asemanator cu al tabletei iPad si design identic, cu cel al iPhone 4 insa mai multe vom afla abia luna aceasta sau luna viitoare.

     Dovada inregistrarii a fost gasita in fisierele de sistem ale iOS 5 beta 7 sub forma unei imagini denumite RegulatoryInfo-N94AP@2x~iphone.png care este afisata in meniul Settings > General > About > Regulatory, loc in care Apple publica toate certificarile obtinute pentru terminalele iPhone. iPhone 4 GSM are numele de cod BCG-E2380A la FCC, iPhone 4 CDMA are BCG-E2422A iar iPhone 4S are BCG-E2430A deci vorbim despre un dispozitiv noul. Din pacate FCC-ul nu a publicat cererea de inregistrare a terminalului iPhone insa va face acest lucru de indata ce Apple va prezenta oficial dispozitivul.

     Daca dispozitivul are deja numar de inregistrare la FCC inseamna ca el va fi lansat sigur pe piata, acum ramane de vazut cand va avea loc acest lucru