Prima Pagina Apple iPhone 4S nume de cod N94 inregistrat la FCC SUA

iPhone 4S nume de cod N94 inregistrat la FCC SUA

    N94 este numele de cod dat terminalului iPhone 4S pe care Apple ar urma sa il lanseze in aceasta toamna si se pare ca terminalul a fost deja inregistrat la FCC in SUA. FCC este agentia guvernamentala la care trebuie inregistrate toate telefoanele mobile care sunt comercializate pe piata americana si se pare ca Apple a facut deja inregistrarea deci lansarea oficiala nu poate fi departe. iPhone 4S cu numele de cod N94 este considerat a fi versiunea ieftina a terminalului iPhone care urmeaza sa fie lansata in aceasta toamna si eu unul sunt de parere ca acesta va fi de fapt terminalul iPhone 4 8GB care va inlocui actualele modele disponibile in Apple Store.  Zvonurile aparute pana acum in legatura cu iPhone 4S sustin ca terminalul ar urma sa aiba hardware asemanator cu al tabletei iPad si design identic, cu cel al iPhone 4 insa mai multe vom afla abia luna aceasta sau luna viitoare.

     Dovada inregistrarii a fost gasita in fisierele de sistem ale iOS 5 beta 7 sub forma unei imagini denumite RegulatoryInfo-N94AP@2x~iphone.png care este afisata in meniul Settings > General > About > Regulatory, loc in care Apple publica toate certificarile obtinute pentru terminalele iPhone. iPhone 4 GSM are numele de cod BCG-E2380A la FCC, iPhone 4 CDMA are BCG-E2422A iar iPhone 4S are BCG-E2430A deci vorbim despre un dispozitiv noul. Din pacate FCC-ul nu a publicat cererea de inregistrare a terminalului iPhone insa va face acest lucru de indata ce Apple va prezenta oficial dispozitivul.

     Daca dispozitivul are deja numar de inregistrare la FCC inseamna ca el va fi lansat sigur pe piata, acum ramane de vazut cand va avea loc acest lucru

 • Ovi06

  Am si eu o intrebare half-on topic.Merita asteptarea unui produs nou de la apple avand in vedere ca deja e septembrie si am oferte destul de bune pt un i4 ca sa-mi schimb 3gs-ul?sau sa mai astept?

 • Onu

  Mai stai 2 luni

 • jimmy chu

  Zaone ma intreb si eu doar asa,ce ai spune daca nu ar exista nici un iphone 5 ci doar acest iphone 4s,greu imi vine mie sa cred ca apple va lansa 2 deviceuri odata….

 • KFF

  S-ar putea justifica numele 4S daca ar fi 4 Slim Sau e slim ca are doar 8Gb ?

 • DomnulAvocat

  @Ovi06:Pune mana si cumpara iPhone 4 ca e vine acum va fi ceva minor :)!

 • Depinde, in Romania iPhone 5 la operatori ajunge abia la Craciun deci atunci il vei putea cumpara la pret redus.

 • Ovi06

  Pai mai astept sa vedem ce-o fi.Maxim mai am rabdare pana la 1 octombrie ca ma dispera bateria la 3gs deja tot mai putin ma tine,e batran si el deja…Sper sa se anunte ceva pana atunci macar sa stiu daca merita asteptarea pana apare in magazine device-ul nou de la apple.

 • Chatagra

  @zaone despre N97 nu se stie nimic ?

 • Sunny

  Eu cred ca vom avea totusi si un iphone 5. E greu de crezut ca Apple a amanat atat lansarea doar pt un iphone 4S(speed). S-ar face de râs dar cei cu ochelari de cal il vor achizitiona oricum. Eu cel putin astept iphone 5,sper sa nu pânā in vara lui 2012.

 • Mihai

  Apple nu a dormit deloc in tot acest timp si vom avea mari surprize. Cred ca va merita asteptarea.

 • Toni

  Mihai, stii tu? Eu totusi as zice sa va abtineti de la prezicerile astea aruncate aiurea, am cam vazut toti de ce e in stare Apple cateodata.

 • eugen

  mai oamnenilor nu va dati seama ca asta este un mod dea promova un produs deja la cat de controversata este aparitia iphone 5 toti asteptati sa il cumparati ,reaseul IPHONE 5 este in jurul craciunului pt a face vanzari record asa ca decizia va apartine de a astepta un terminal de 1000 euro sau a cumpara unu de 500 , se promoveaza bine produsul daca nul cunoaste nimeni pt ca avand astfel de vesti cum este aceasta de pierdere a prototipului te face sa te intrebi cat de bun este de nu este prezentat oficial si tinzi sal ai, daca este release la iphone 4s ,,, 5 va venianul urmator in martie