redsn0w 0.9.8 beta 7c aduce posibilitatea de a face jailbreak pentru iPhone 3GS cu baseband de iPad pe iOS 4.3.5

     In cursul acestei seri Dev Team a actualizat redsn0w 0.9.8 beta la versiunea 7c care aduce posibilitatea de a face jailbreak si de a folosi un iPhone 3GS cu baseband de iPad pe iOS 4.3.5. Vechile versiuni ale redsn0w erau incapabile sa mai porneasca terminalul in tethered mode dupa jailbreak din cauza baseband-ului de iPad insa noua versiune rezolva aceasta problema pentru toti posesorii de iPhone 3GS cu baseband 06.15.00. Procesjul de jailbreak ramane acelasi, urmati tutorialul acesta pentru a face jailbreak si a porni terminalul tethered si totul ar trebui sa decurga fara nici cea mai mica problema.

Update #7c:  For those 3GS owners with the 06.15 baseband (and only those owners!), version 0.9.8b7c allows you to restore to the stock 4.3.5 IPSW, then simply run redsn0w to jailbreak.  (redsn0w has a built-in fixrecovery that will get you past the Error 1015 you’ll see when you try to restore to the stock 4.3.5 IPSW with a 06.15 baseband).

       Dev Team a implementat modului fixrecovery in redsn0w 0.9.8 beta 7c pentru a permite rularea in tethered mode. Puteti descarca redsn0w 0.9.8 beta 7c de aici : Windows, Mac OS X. Va reamintesc faptul ca acest tutorial va ajuta sa faceti jailbreak si sa bootati iPhone 3GS-ul in tethered mode pe iOS 4.3.5. Dupa jailbreak puteti face si unlock cu ultrasn0w.

Articolul precedentiOS 5 beta 7 si autonomia bateriei
Articolul următorTutorial: Cum sa cresti nivelul volumului iDevice-ului tau
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.